x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Vedetele ANTENEI 1 implicate în campania Observatorulu i- "Alege să nu suferi"

Vedetele ANTENEI 1 implicate în campania Observatorulu i- "Alege să nu suferi"

03 Sep 2013   •   16:56
Vedetele ANTENEI 1 implicate în campania Observatorulu i- "Alege să nu suferi"

Prezentatoarele  ANTENEI 1 Andreea Berecleanu,  Octavia Geamănu, Anca Lungu, Mihaela Călin, alături de Iulia Dumitraşcu, unul dintre reporterii care au realizat campania derulată de Observatorul de la ora 19.00, ”Alege să nu suferi”, au dorit să respecte indicaţiile medicilor legate de sănătatea sânilor şi s-au programat pentru o consultaţie, obicei ce ar trebui să devină o obişnuită pentru toate femeile din România.

Prevenţia este o rutină  în mai toate ţările Europei, dar în ţara noastră este un concept necunoscut. Orice  femeie trebuie să facă un control anual al sanilor, iar după vârstă de 40 de ani, ecografie , apoi şi o mamografie .
“Totul pleacă de la educaţia pe care am primit-o de la părinţi, încă din copilărie, să merg regulat la medic, să-mi fac acele analize obligatorii, iar acest obicei l-am păstrat şi după ce am am plecat de lângă ai mei. Merg regulat la medic, îmi fac o data pe an ecografia 3D a sânilor şi analize ale  sângelui.  Cred că dacă ţii la oamenii din jurul tău, dacă îi iubeşti, arată-le că-ţi pasa şi mergi să-ţi  faci un control medical. In aceasta seara, la Observator, eu si colegele mele va  vom arata cat de simplu si usor este sa previi cancerul la san ”, spune Octavia Geamanu, prezentatoarea Observatorului special al ANTENEI 1. Alături de ea şi  Andreea Berecleanu, Anca Lungu, Mihaela Călin, Iulia Dumitrascu au ales să se implice în campania Observatorului -“Alege să nu suferi”. 

×