x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fanilor "Game of Thrones" li se pregăteşte o surpriză. Ce vrea să facă autorul celebrului roman

Fanilor "Game of Thrones" li se pregăteşte o surpriză. Ce vrea să facă autorul celebrului roman

25 Aug 2014   •   08:53
Fanilor "Game of Thrones" li se pregăteşte o surpriză. Ce vrea să facă autorul celebrului roman
Fanii seriei ''Cântec de gheaţă şi foc'' ştiu că autorul nu are milă atunci când vine vorba de a ucide personajele îndrăgite.

George R.R. Martin a dezvăluit în cadrul unui eveniment susţinut la Londra că se află într-un punct al romanului în care poate creşte numărul celor care vor muri.

''Am un număr mare de personaje între care schimb acţiunea întregii poveşti, însă asta îmi limitează posibilitatea de a omorî pe oricine. Câteodată mă concentrez pe un singur personaj într-un loc anume şi, dacă omor acel personaj, tot ce se petrece acolo se va pierde", a spus Martin.

Scriitorul a făcut mai multe dezvăluiri despre tehnica sa de lucru. El şi-a structurat cartea astfel încât toate personajele să fie împreună la un moment dat, apoi să meargă fiecare pe un drum separat. Acum, adaugă el, totul tinde spre reunirea acestora.

O asemenea perspectivă îi oferă posibilitatea de a mai omorî câteva dintre personaje, recunoaşte el. George R.R. Martin lucrează în prezent la cea de-a şasea carte a seriei, aceasta urmând să aibă în total şapte părţi. Serialul va avea însă doar şase sezoane, conform producătorilor lui, scrie CBS News.

×