x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Laola (Laura Bălan) a filmat la Berlin videoclipul piesei „It’s All Good”

Laola (Laura Bălan) a filmat la Berlin videoclipul piesei „It’s All Good”

24 Iun 2018   •   08:29
Laola (Laura Bălan) a filmat la Berlin videoclipul piesei „It’s All Good”

Laola lansează piesa „It’s All Good”, cu un vibe urban și un videoclip filmat în orașul ei de suflet, Berlin. Scrisă de artistă împreună cu Gabriel Maga (Vunk) într-o manieră simplă chitară – voce, piesa a beneficiat de un touch de deep house, adus de băieții de la Pink Elephant. Producția muzicală a fost completată de Gabriel Maga în studioul său, mixul și masterul final au fost executate în studiourile Akcent Music, iar videoclipul este semnat de SAN.

 

Laola - It's All Good

 

„Piesa invocă sentimentul de libertate și evadare din rutina cotidiană și se vrea a fi soundtrack-ul unui city-break perfect, singur sau în doi. Tocmai de aceea, clipul a fost filmat de SAN în Berlin, capitala muzicii electronice, cu un iz de industrial-alternativ, acesta fiind chiar orașul meu preferat”, declară Laola.

Laola (Laura Bălan) a mai lansat independent piese din zona urbană - undergound împreună cu Aspy și Criss Blaziny, care s-au bucurat de ascensiuni rapide în trendingul de pe YouTube în 2017. Pe lângă multe contribuții ca songwriter pe materialele altor artiști, în prezent artista lucrează la un materialul propriu.

 

Laola feat. Aspy - Cum o dai

×
Subiecte în articol: Laola