x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident frontal între două TIR-uri la breteaua de ieșire de pe A1 spre Valea Oltului: trei răniți la spital

Accident frontal între două TIR-uri la breteaua de ieșire de pe A1 spre Valea Oltului: trei răniți la spital

de Redacția Jurnalul    |    20 Sep 2024   •   09:26
Accident frontal între două TIR-uri la breteaua de ieșire de pe A1 spre Valea Oltului: trei răniți la spital

Trei persoane au fost rănite, vineri dimineața, la ieșirea de pe A1, la ieșirea spre Boița - Valea Oltului, după ce un șofer a pătruns pe contrasens.

Salvatorii din cadrul ISU Sibiu intervin de urgență la ieșirea de pe A1 spre Boița la un accident rutier.

La fața locului sunt mobilizate o autospecială de descarcerare, una de stingere și două echipaje SMURD. De asemenea, intervin și două ambulanțe SAJ dintre care una cu medic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Echipajele medicale au evaluat medical 4 persoane dintre care una a refuzat transportul la spital, rămânând însoțitor pentru una dintre cele 3 victime care merge la CPU Luther. Este vorba de un tânăr de 17 ani preluat de SMURD cu traumatism facial.

Al doilea echipaj SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 32 de ani care a suferit multiple contuzii si traumatisme și este transportat la UPU Sibiu.

Echipajul SAJ a preluat un alt bărbat de 43 de ani, cu traumatism abdominal și îl transporta la UPU Sibiu.

Polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la accidentul produs pe breteaua care face legătura între A1 și DN 7, Boița.

„Este vorba despre o coliziune frontală între două ansambluri tir, după ce, pe fondul neatenției în conducere, șoferul ansamblului condus spre A1, un clujean in varsta de 32 de ani, a pătruns pe contrasens și a lovit ansamblul condus spre DN 7”, transmite Poliția Sibiu.

Traficul este deviat pe DN 7 - Valea Oltului.

(sursa: Mediafax)

×