x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica “Split It Out”, lansare de album în club Fabrica

“Split It Out”, lansare de album în club Fabrica

de Alex Revenco    |    13 Noi 2013   •   18:42
“Split It Out”, lansare de album în club Fabrica

Cap De Craniu şi Breathelast lansează împreună, "Split It Out!", la Metalfan Records Division. Albumul ce cuprinde cele mai noi piese ale celor două trupe, va fi 'exemplificat' live, printr-un concert în club Fabrica pe 7 decembrie, de la ora 20.00.
Intrarea la concert va fi 20 lei iar în preţul biletului sunt incluse două CD-uri: albumul Cap de craniu şi EP-ul de debut Breathelast. "Split It Out!" va fi disponibil online, dar posibil şi fizic, într-un set limitat de CD-uri (“cu fiecare copie lucrată manual şi unică în felul ei”, spune Ionuţ Cojocaru de la Breathelast). Cele două formaţii de 'metale grele'
au declarat: "Uniunea dintre Breathelast şi Cap de Craniu vine ca o concluzie a evoluţiei comunităţii locale de metal / muzica neadecvata sistemelor cotidiene de valori artistice. Cu încrederea că trebuie să fim schimbarea pe care ne-o dorim, suntem încântaţi şi nerabdători să aducem materialul la bun final şi să-l prezentăm comunităţii întrebătoare şi oarecum nesigure, ca o dovada a trupelor care muncesc pentru atât de puţin în ochii unora, dar pentru atât de mult respect şi onoare reciprocă pentru cei implicaţi".




×
Subiecte în articol: Split It Out Cap De Craniu