x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Isabela Iacupovici, cea mai sensibilă finalistă ”iUmor”: ”Am simțit efectiv momente de fericire pe scenă”

Isabela Iacupovici, cea mai sensibilă finalistă ”iUmor”: ”Am simțit efectiv momente de fericire pe scenă”

21 Mai 2018   •   11:08
Isabela Iacupovici, cea mai sensibilă finalistă ”iUmor”:  ”Am simțit efectiv momente de fericire pe scenă”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Finala iUmor. Isabela Iacupovici, actriţa care i-a luat prin surprindere chiar şi pe juraţi cu apariţia sa pe scenã, a fost trimisă de telespectatori în finala de duminică, 27 mai, de la 20.00, la Antena 1.

Îmbrãcatã ca o femeie de serviciu, Isabela a fãcut deliciul juraţilor cu un monolog de senzaţie. ”Pe scena iUmor am simțit efectiv momente de fericire,  am simțit căldura și dragostea publicului, temere nu a existat, când sunt pe scenă intru în transă, emoțiile apar după”, spune finalista.

Isabela a visat încă din copilărie să joace, însă a ajuns să studieze la Liceul Economic din Pitești. ”Eram artista de la contabilitate. Eram pe dinafară cu profilul liceului. Nu visam decât să dau la teatru”, povestește Isabela, care în 1994 și-a îndeplinit visul, iar în ultimii ani a jucat în mai multe sitcom-uri și are și o colaborare cu Teatrul "Ancuta" din Ploiești.

            Pregătirea sa pentru finală și, în general, pentru apariția pe o scenă nu este deloc ușoară, iar actrița ia totul în serios. ”După ce treci etapele școlarului cu învățatul textului și înțelegerea logică a lui, urmează partea "organică", interiorizată a personajului. Uneltele fiecărui actor sunt diferite. La mine funcționează intuiția și experiența mea”, explică finalista ”iUmor”.

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al cincilea sezon. Duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul din acest sezon! Irinel și Diana, Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu sunt cei care se luptă de această tată pentru marele premiu. Finala ”iUmor” va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit.

Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin  SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

×
Subiecte în articol: Isabela Iacupovici iumor finala iumor