x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale În dosarul "Votul în diaspora" - cod galben de ploaie cu proşti

În dosarul "Votul în diaspora" - cod galben de ploaie cu proşti

de Dan Constantin    |    05 Dec 2014   •   08:19

Marea problemă a bulucului nerezolvat al votului din diaspora a fost preluat cu mâna fermă de DNA. Dacă tot s-a implicat adânc în momentele electorale din 2012 (dosarul Referendumul) campania electorală pentru prezidenţiale a devenit poligonul de exerciţii pe scara largă pentru impunerea candidatului care reprezenta partea neprihanită a societăţii.

Lucrul a fost bine făcut şi gălăgia nu-şi mai avea rost. Comanda - distrugerea PSD - a rămas însă în vigoare ca ordin de luptă şi nu putea fi uitată în paharele de şampanie ale victoriei.
 
Ca urmare, chemarea lui Che Guevara "lupta continuă" a fost transmisă în diviziile de elită ale băsismului care se transformă in macoveism ca burnita în zloata de decembrie.
 
Ce-i macoveismul? L-a definit chiar titulara: băsismul fără Udrea.
 
Aşadar, intrăm in faza nouă a băsismului, macoveismul, cu Traian şi Monica îmbrăţilaţi, tablou în care pupila blondă nu mai are loc.

Debutul "noii ere" îl asigură tot procurorii de frunte şcoliţi de mentorii ţuluşei şi papişti. Şi tot  folosind metodele lor alunecând pe lângă lege şi reguli. Încurajaţi de blonda din Galaţi, la care se strâng la judecare soluţiile supreme, trezită să vorbească precum simplul cetăţean, s-a trecut la săpături "in rem"'. Adică facem întâi forma vasului şi turnăm apoi lichid să-l umplem cu nume şi răspunderi. Doamna a spus, aşa la un colţ - "cadrul legal cred că permitea suplimentarea secţiilor de vot în diaspora între cele două tururi".

În consecinţă, cu soluţia juridică emisă DEJA de la somitatea de pe faleza de la Cotul Pisicii (gălăţenii ştiu locul), anticorupţii au spatele asigurat.

EXISTA ÎNsĂ O MICA PROBLEMĂ - CONSTITUŢIA ROMÂNIEI.
 
Până sa înceapă să plimbe lumea pe la DNA, magistraţii trimişi de DNA şi dl pe câmpul de luptă sunt obligaţi să citească în timpul liber câteva rânduri din PRIMA LEGE a ROMÂNIEI: art 73, alin 3 şi art 115, alin 6.

Nici nu-i mult, în câteva minute vă dumiriţi că pică chestia cu ordonanţa de urgenţă pe care o cereau cu vehemenţă băsiştii şi macoveiştii încă nereuniţi.

PS. Afară ploua cu proşti. E cod galben rău, 20 de litri de prostie pe metrul pătrat. Şi suntem abia la începutul trebii. 

×