x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Metro Goldwin Mayer România SRL

Metro Goldwin Mayer România SRL

de Victor Ciutacu    |    14 Dec 2009   •   00:00

A apărut şi faimoasa casetă cu Geoană. Care nu-i cu sex, ci cu cash. Mă scârbeşte că toată lumea vorbşte despre o femeie, dar aproape nimeni nu-i pomeneşte numele. O să trec eu peste tabuu-urile feciorelnice de curve ce roşesc atunci când sunt surprinse cu sânul dezgolit. Şi pesediştii, şi pedeliştii, şi peneliştii, şi ăia de la Green Peace ştiu că misterioasa e Ana Birchall. Care, aşa mustind de inocenţă cum se prezintă, se-ntâmplă să fie protagonistă în majoritatea mizeriilor de gen.

Trecând peste momentul evident neprielnic lui Geoană (cu şacalii din PSD care vor să-l gâtuie în coaste şi cu spectrul previzibilului verdict defavorabil al Curţii Constituţionale), câteva chestii merită a fi remarcate. Scriu cu liniuţă de la capăt.

După pregătirea atmosferei cu vânturarea prin presă, pe surse, a unei şpăgi de 400.000, iese pe piaţă una de 5.000. Nici măcar de succes, dar bună şi-aia.

Sărbătorim 20 de ani de la împuşcarea lui Ceauşescu într-o atmosferă de largă efuziune în care toţi îi filează/înregistrează pe toţi. Se mai revoltă cineva?

După precedentul creat de Băsescu, Geoană poate striga-n gura mare fals ordinar şi să-şi comande o "expertiză" favorabilă. Dar are aceeaşi reacţie anchilozată.

Nimeni n-o întreabă pe Birchall de sănătate. Care, dacă l-ar fi mituit pe Geoană, aşa cum se dă senzaţia, ar fi avut calitatea (la fel de penală) de mituitor. Dat fiind că n-a apucat la eligibil, poate să se califice maxim la postura de ţepuită.

Vai, poporul suveran află uluit că politicienii pun botul! S-a mai năruit un mit.

Geoană nu vrea să priceapă că poartă pe cap o pălărie cu două numere mai mare.

P.S.  În sfârşit, Geoană a descleştat dinţii. "E o făcătură de campanie şi cred ca dl. Băsescu se pregăteşte de repetarea turului doi". Dacă asta-i replică de lider adevărat, atunci io-s Michael Jordan corcit cu Tiger Woods.

×
Subiecte în articol: editorial