x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Pacea ciumo-liberală

Pacea ciumo-liberală

de Adrian Cercelescu    |    24 Noi 2021   •   07:10
Pacea ciumo-liberală

A dat Domnnul și a ieșit fum alb din Vila Lac 1, unde conclavul cardinalilor galbeni și roșii negocia în draci sfintele portofolii. Pentru asta, la Vatican se ard voturile cu care e ales Papa. Liberalii și-au ars programul de guvernare cu care au obținut voturile de la credincioși, anul trecut. Deci habemus Ciucă. Nu că nu l-am fi putut avea și acum o lună, dar atunci l-au trimis la martirizare, fără nimic de ros, în mijlocul oilor hămesite și democrate.

Ce am înțeles noi din ultimele lucrări politice săvârșite în anul 7 după Iohannis? 

PSD este cel mai evlavios dintre partidele de stânga de la noi. A întors obrazul și pentru guvernul Cîțu, după ce și-o luase serios peste bot cu Orban, iar acum crede în viața de dincolo de Ciucă.

PNL a dedicat anul Domnului 2021 încălcării poruncii 10. După ce i-a luat Palatul, Cîțu a râvnit și la partidul altuia, pentru ca acum să-și vândă sufletul liberal în scopul rămânerii atârnat de scaun. Orban, în schimb, a comis-o grav cu articolele 1, 2 și 3 din Decalogul PNL, dezlănțuind un potop de infracțiuni verbale la adresa Celui cu Crosă.

Îndepărtat de tentațiile puterii, USR pare deja îngeraș, deși abia sunt două luni de când făcea toate drăciile. 

Urmează pacea ciumo-liberală, că altfel nu știu cum îi poți spune, Iohanne, iartă-mă!

×