x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Rusinoasa relevanta a candidaturii unui triplu asasin

Rusinoasa relevanta a candidaturii unui triplu asasin

de Serban Cionoff    |    04 Feb 2016   •   17:32
Rusinoasa relevanta a candidaturii unui triplu asasin

 După îndelungă căutare și severă triere, PMP a decis ca junele Horea Vușcan să candideze pentru funcția de primar al municipiului Oradea. <>- a dat asigurări Eugen Tomac, președintele executiv al PMP, și noi nu am fi avut de ce să nu îl credem. Ce te faci,însă, cu vorba care umblă prin târg cum că proaspătul candidat are la activ o condamnare și o amendă de 200.000 euro pentru că, în anul 2002, conducându-și automobilul în stare de ebrietate și cu o viteză nebună, a ucis 3 (trei!)persoane și a lăsat orfani 5 (cinci) copii ?

<>- au sărit ca arși specialiștii în inocentare contra cost și poate că au dreptate dacă ar fi să ținem seama că imparțiala și necruțătoarea justiție l-a condamnat pe întreitul ucigaș la 3 ani… cu suspendare! Drept pentru care, junele candidat <> declară cu sfruntat cinism:<> Și, cu asta, basta!

Curat gândire de vlăstar al capitalismului de cumetrie mai are beizadeaua prosperului său tătâne, industriaș de pe meleagurile bihorene. Și noi,ăștia mai puțin pricepuți la alchimia prin care totul se poate cumpăra și care ne încăpățânăm să mai credem în vorbele cutezătorului Malraux:<>…

Așadar, în logica bolnavă a lui Horea Vușcan., faptul că el a plătit amenda de 200.000 de euro, însemnă că și-a cumpărat și dreptul de a se face uitată uciderea celor trei oameni? Sau, mai mult, însemnă că i-a cumpărat pe cei ce aveau cunoștință despre triplul asasinat așa încât aceștia să nu mai scoată o vorbă despre asta? În aceste împrejurări, a mai vorbi despre << remușcare>>, despre<> sau despre << regret>> mi se pare a face o treabă dureros de inutilă, de vreme ce însuși triplul asasin spune cu o stupefiantă impertinență:<>.
Așa ar putea crede Horea Vușcan, dar uite că gând la gând cu el sunt și colegii de partid, dar și mai marii PMP-ului, de vreme ce președintele executiv al partidului îl consideră pe triplul asasin ca fiind <>.

În aceste împrejurări, nu ne mai rămân decât două explicații pentru o asemenea candidatură: 1)Deși are cunoștință despre groaznicele antecedente penale ale lui Horea Vușcan, PMP defilează, în mod cinic și cu nerușinat, cu un asemenea candidat?; 2) Pur și simplu, PMP-știi nu a avut de unde alege un alt competitor?

Oricare ar fi răspunsul, un lucru rămâne mai presus de orice îndoială: candidatura lui Horea Vușcan are o foarte mare și extrem de rușinoasă relevanță pentru PMP- partid al cărui președinte este însuși Amiralul Dezastrului Național!

×