x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fraze ce nu trebuie rostite niciodata in fata oglinzii!

Fraze ce nu trebuie rostite niciodata in fata oglinzii!

27 Apr 2018   •   18:58
Fraze ce nu trebuie rostite niciodata in fata oglinzii!

Exista unele mecanisme oarecum stranii la confluenta dintre psihologie si ezoterism, care pot ajuta atat la imbunatatirea vietii omului, cat si la deterioarea ei completa. Este vorba de unele particularitati ale utilizarii oglinzilor. Prin urmare, ce cuvinte nu trebuie in nici un caz rostite in fata oglinzii.

 

Cine are nevoie de mine. Sunt cuvinte care, in subconstient, conduc la ideea ca nimeni. Mai mult, repetate, aceste vorbe naruie, treptat, chiar si ultimul dram de incredere ramas, cu efect dezastruos asupra relatiilor cu cei din jur. Daca nimeni nu are nevoie de el/ea, de ce sa se oboseasca?

Sunt trist. Este cea mai buna metoda de a atrage tristetea. Mai ales daca faci si te strambi corespunzator. Sentimentul fiind ca supararea, disperarea capata amploare greu de suportat. Ca atare, nu spuneti niciodata asa ceva cand sunteti in fata oglinzii.

M-am saturat. Chiar daca nu a adevarat, va deveni realitate cu siguranta si totul incepe sa va enerveze. Chiar si ceea ce apreciati candva. Lucruri, relatii, prieteni.

Nu am bani. O afirmatie negativa, care atrage nereusite, esecuri, infrangeri. Cu o astfel de stare de spirit banii nu vor aparea, dar cu siguranta vor creste cheltuielile.

Arat groaznic. Probabil majoritatea femeilor au probleme cu hainele, intrebandu-se in fiecare dimineata sau la fiecare iesire in oras cu ce sa se imbrace pentru a arata bine, in pofida unei siluete care nu este dintre cele mai fericite. Dar aceste cuvinte demoralizeaza.

Nimic nu merge, e un dezastru. Si situatia devine, cu adevarat, tot mai grava. Sau poate, dominati de ideea ca totul in jur se naruie, avem impresia ca ne-am nascut in zodia ghinionului.

×
Subiecte în articol: oglinda cuvinte vorbe fraze stare de spirt