x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prinţul Albert de Monaco şi-a anunţat data nunţii

Prinţul Albert de Monaco şi-a anunţat data nunţii

22 Iul 2010   •   00:00

Prinţul Albert II de Monaco, mulţi ani unul din cei mai râvniţi celibatari din Europa, se va căsători cu înotătoarea sud-africană Charlene Wittstock în iulie 2011, a anunţat joi ofiţerul de presă al Palatului monegasc, citat de AFP.



Căsătoria civilă va avea loc pe 8 iulie la palatul princiar, iar căsătoria religioasă, a doua zi, într-un loc ce “va fi precizat ulterior”, spune ofiţerul de presă al Palatului, care a anunţat pe 23 iunie că prinţul de 52 de ani s-a logodit cu Charlene, 32 de ani.

Albert, care i-a urmat tatălui său, prinţul Rainier, pe 12 iulie 2005, a cunoscut-o pe Charlene Wittstock în 2000, cu ocazia unui concurs de nataţie organizat în Monaco, unde sud-africana născută în Zimbanwe a câştigat primul loc la 200 m spate. Cei doi şi-au făcut cunoscută relaţia în timpul Jocurilor Olimpice de la Torino, din 2006. Charlene l-a însoţit apoi pe prinţ la numeroase evenimente mondene, ca Balul Trandafirului, Balul Crucii Roşii sau Marele Premiu de la Monaco. Prezenţa sa alături de Albert II la căsătoria prinţesei Suediei, pe 19 iunie, a însemnat pentru observatori o “formă de oficializare” a unei poveşti care a început acum mulţi ani.

×
Subiecte în articol: special observator lumea