x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun DEZVIRGINAT de o EXTRATERESTRĂ GRĂSUȚĂ! Pe bune?!? Nu, PE SPATE! :)

DEZVIRGINAT de o EXTRATERESTRĂ GRĂSUȚĂ! Pe bune?!? Nu, PE SPATE! :)

25 Noi 2014   •   19:37
DEZVIRGINAT de o EXTRATERESTRĂ GRĂSUȚĂ! Pe bune?!? Nu, PE SPATE! :)

Într-un documentar intitulat cum nu se poate mai sugestiv "Love and Saucers" (Dragoste și farfurii), un bărbat care pretinde că a fi răpit de extratereștri e un lucru extrem banal, ca și cum ai trece strada, povestește nonșalant aventurile sale amoroase cu o femelă venită de după ultima frontieră: Spațiul cosmic.

Ajuns la vârsta senectuții, bărbatul a ținut să mărturisească public experiența întâlnirilor sale cu extratereștrii prin intermediul picturii, creațiile sale ilustrând imagistic, un pic suprarealist, toată istoria.

În cadrul documentarului, bărbatul povestește că început să se întâlnească cu extratereștrii încă din fragedă pruncie, de pe la opt ani.
Ca orice nepământeni care se respectă, extratereștrii i-au implantat cipuri și l-au supus unor experimente minuțioase, deseori la limita maximă a durerii.

Culmea, bărbatul e convins că și-a pierdut virginitatea cu una dintre extraterestre, o femelă pe nume Crescent. Nu-și amintește foarte multe din actul sexual, dar a explicat că cea care l-a ales era una dintre femelele "mai grăsuțe" ale speciei.

Nu poate explica nici sieși de ce sex-appeal-ul său a fost mai puternic decât al oricărui alt pământean, dar știe că doar l-a întins pe spate și s-a suit pe el.
Împreunarea a rodit în mai multe progenituri în care s-au combinat genetic cele două specii, imortalizați într-unul din tablourile sale.

Pentru a da greutate poveștii de mai sus, regizorul spune că presonajul principal al documentarului s[u crede cu siguranță tot ceea ce a spus.

×