x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii cu o inteligență emoțională dezvoltată

5 zodii cu o inteligență emoțională dezvoltată

de Moira Dună    |    12 Mai 2021   •   12:03
5 zodii cu o inteligență emoțională dezvoltată
Sursa foto: Hepta

Inteligența emoțională este abilitatea de a-ți recunoaște propriile sentimente, de a înțelege emoțiile celorlalți dar și de a reacționa corect la acestea. Dar, în timp ce unor zodii nu le pasă atât de mult de emoțiile lor, altele sunt extrem de empatice, scrie pinkvilla.com.

Iată 5 semne care au o inteligență emoțională ridicată:

Pești

Peștii sunt cei mai intuitivi din tot zodiacul și înțeleg în profunzime atât propriile sentimente, cât ș pe ale celorlalți. Totodată, aceștia au o atitudine matură, ceea ce îi face pe cei din jur să se liniștească atunci când se confruntă o criză emoțională.

Rac

Racii au legături apropiate cu alte semne care le pot înțelege emoțiile. Totodată, ei își pot depăși limitele pentru a înțelge mai bine pe cineva care se luptă cu propriile sentimente și pentru a o ajuta să depășească problema. De asemenea, racii sunt maturi cu propriile emoții și le pot face față într-un mod pe care nimeni alctinva nu poate.

Balanța

Balanțele sunt echilibrate și pot cântări orice situație emoțională în mod practic pentru a putea avea o atitudine corectă. Vor dreptate în toate lucrurile, așa că atunci când cineva are probleme sentimentale, acest lucru le necăjește pe Balațe și vor face tot ce pot să ajute.

Fecioara

Fecioarele sunt muncitoare și analitice, dar sunt și empatice. Sunt familiste, așa că vor fi mereu dispuse să-i ajute pe cei dragi când aceștia suferă.

Scorpion

Scorpionul este cea mai intensă zodie dar este echilibrat cu propriile emoții și poate observa și neliniștile sentimentale ale altora. Scorpionii sunt astfel persoane pline de compasiune, care se vor dedica în totalitate celor la care țin, însă așteaptă același lucru de la ceilalți.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii inteligenta emotonala