x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 11 mai 2018. Sagetatorii isi vor regasi bucuria de a zambi

Horoscop 11 mai 2018. Sagetatorii isi vor regasi bucuria de a zambi

11 Mai 2018   •   07:26
Horoscop 11 mai 2018. Sagetatorii isi vor regasi bucuria de a zambi

Horoscop 11 mai BERBEC: Multi te vor inconjura cu voie buna. Apropie-te de oameni pusi pe distractie, pentru ca alaturi de ei iti vei recapata mai usor buna dispozitie si cheful.

Horoscop 11 mai TAUR: Ceea ce esti gata sa pornesti acum va da roade dintre cele mai bune in viitor, dar totul depinde de elanul cu care iei startul. Aprinde flacara si alimenteaza motorul!

Horoscop 11 mai GEMENI: Daca te detasezi de situatia in care te simti blocat, vei reusi sa vezi lucrurile de sus, intr-o imagine de ansamblu mai clara. Dincolo de acest impas e lumea ta!

Horoscop 11 mai RAC: Nu fi atat de critic cu cei din jurul tau, ci priveste-i asa cum sunt. Daca astepti de la oameni mai mult decat pot ei oferi, risti sa suferi o deceptie.

Horoscop 11 mai LEU: Se stie ca esti un om creativ, original, inventiv, deci trebuie sa te folosesti mai mult de aceste atuuri. Ai la dispozitia ta instrumente magice spre succes.

Horoscop 11 mai FECIOARA: Nu le stii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul in situatii in care ai avea mai mult de castigat daca spui sincer: nu stiu! Intreaba, cere ajutor!

Horoscop 11 mai BALANTA: Stai de vorba sincer cu partenerul tau. Spune-i ce doresti de la el, spune-i cum vezi tu viitorul, ce gandesti despre el, ca sa stiti amandoi ce asteptari aveti.

Horoscop 11 mai SCORPION: Lucrurile sfinte sunt cea mai mare preocupare a zilei, cu o atractie speciala fata de divinitate, spiritualitate, religie. Demonstrezi cat de puternica ti-e credinta.

Horoscop 11 mai SAGETATOR: Vestea buna de azi e ca o gura de aer proaspat dupa o perioada obositoare. Regasesti bucuria de a zambi si a te simti bine alaturi de cei dragi.

Horoscop 11 mai CAPRICORN: Vestile de departe te cam ingrijoreaza si te si demoralizeaza, de parca ai afla numai lucruri cu tenta dramatica. Lupta cu tristetea care-ti da tarcoale!

Horoscop 11 mai VARSATOR: Dupa ce ai trait cateva zile ca intr-un vis, totul revine brusc la realitate. Doreste-ti cu ardoare ca acel eveniment de fericire maxima sa se repete si altadata.

Horoscop 11 mai PESTI: Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni pe cineva care poate deveni un mare noroc pentru tine. Stai cu ochii atent la cei cu care te intalnesti.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 11 mai horoscop