x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 16-17 iunie. Balanţele se confruntă cu o problemă intimă

Horoscop de weekend, 16-17 iunie. Balanţele se confruntă cu o problemă intimă

15 Iun 2018   •   14:30
Horoscop de weekend, 16-17 iunie. Balanţele se confruntă cu o problemă intimă

Berbec

Vei avea parte de un conflict destul de puternic cu un membru al familiei. Cu toate acestea, după ce spiritele se vor calma, rezolvarea va apărea imediat.

Taur

În acest weekend înveţi să-ţi spui punctul de vedere şi nu mai accepţi compromisuri din partea celor din jurul tău. Începi să ai mai multă încredere în tine.

Gemeni

Ai unele probleme financiare, însă dacă nu îţi vei concentra atât de mult atenţia asupra lor, totul va fi mult mai simplu.

Rac

Nu îţi place când lumea îţi dă ordine, iar în acest weekend înveţi că nici celorlalţi nu le place să primească ordine.

Leu

Petreci mult timp cu prietenii şi discutaţi despre tot felul de potenţiale afaceri. Ai idei bune, care îţi vor asigura un viitor strălucit.

Fecioară

O converaţie pe care o ai cu un prieten îţi va trezi nevoia de a fi autoritar. În acest weekend te concentrezi pe ce înseamnă să fii lider.

Balanţă

Te confrunţi cu o problemă intimă despre care nu ştii cu cine să vorbeşti. Cel mai inspirat lucru este să apelezi la familie.

Scorpion

Simţi nevoia ca cineva să îţi aprobe ideile. Ai învăţat o mulţime de noi lucruri pe care ai vrea să le expui, însă nu ai suficientă încredere.

Săgetător

Te concentrezi asupra problemelor legate de bani. Îţi doreşti să strângi bani într-un timp cât mai scurt, aşa că în weekend te concentrezi pe acest lucru.

Capricorn

Petreci mult timp cu persoana iubită, motiv pentru care vei avea un weekend cu adevărat relaxant. Romantismul va fi prezent mereu.

Vărsător

Petreci mult timp acasă, de unul singur sau împreună cu prietenii. Tot ce ai nevoie în acest weekend îţi este oferit de confortul propriei locuinţe.

Peşti

Este posibil ca un coleg de muncă să îşi exprime sentimentele de iubire faţă de tine. Nu ştii cum să reacţionezi, aşa că acordă-ţi puţin timp de gândire.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 16-17 iunie