x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 24-25 martie. Taurii sunt prinşi în drame

Horoscop de weekend, 24-25 martie. Taurii sunt prinşi în drame

23 Mar 2018   •   19:00
Horoscop de weekend, 24-25 martie. Taurii sunt prinşi în drame

Berbec

Eşti plin de încredere, în acest weekend, motiv pentru care reuşeşti să obţii orice îţi pui în minte.Totuşi, încearcă să fii mai precaut cu tot curajul ăsta de care dai dovadă,  căci frica îşi are rostul ei.

Taur

Te laşi prins în tot felul de drame, iar starea ta de spirit oscilează de la o extremă la alta. Weekendul acesta se anunţă destul de obositor pentru tine, având în vedere tot dezechilibrul acesta emoţional.

Gemeni

Ai prea multe aşteptări de la cei din jurul tău, motiv pentru care sfârşeşti de multe ori dezamăgit, ca acum. Weekendul ăsta vei învăţa că nu toţi cei pe care îi consideri prieteni, merită acest titlu.

Rac

Când eşti vedeta spectacolului, cineva o să-şi dorească, cu siguranţă, să-ţi fure locul. O persoană dragă ţie va acţiuna într-un mod în care nu te aşteptai.

Leu

Weekendul acesta eşti liniştit şi te bucuri de toate lucrurile la care ai muncit în ultima vreme. Te relaxezi şi te bucuri că, în cele din urmă, lucrurile s-au aşezat aşa cum trebuie.

Fecioară

Îţi doreşti intensitate, discuţii profunde şi, poate, puţină dramă, însă nu toţi cei din jurul tău îşi doresc un astfel de mediu. Încearcă să nu forţezi lucrurile şi lasă totul să decurgă natural.

Balanţă

În acest weekend, aspiraţiile tale în privinţa relaţiilor amoroase vor intra în conflict cu priorităţile domestice. Vor apărea unele conflicte cu persoana iubită, însă totul se poate rezolva cu uşurinţă.

Scorpion

Cântăreşte-ţi cu atenţie cuvintele şi nu trata oamenii din jurul tău cu superficialitate. În acest weekend, ai tendinţa de a-i trata pe toţi cei din jurul tău cu ostilitate şi superioritate.

Săgetător

Când îţi doreşti ceva, e ca şi cum ţi-ai oferi permisiunea de a face orice lucru nebunesc care îţi trece prin minte pentru a obţine acel lucru. Weekendul acesta va fi plin de provocări pe care ţi le impui singur.

Capricorn

În acest weekend, te afli sub o mulţime de presiune legată de obligaţiile din familie. Te ocupi de tot ce înseamnă casă, iar acest lucru te ajută să te relaxezi mai mult decât te-ai fi gândit.

Vărsător

Weekendul acesta se concentrează pe filozofie. Te gândeşti la toate lucrurile care ar trebui schimbate în viaţa ta, te gândeşti la scopul vieţii şi la rolul iubirii. În fond, este şi ăsta un mod de a te relaxa.

Peşti

Cumpărături, cinema, cărţi, cafele, sucuri, weekendul acesta este despre absolut tot ce îţi doreşti. Te răsfeţi aşa cum ştii mai bine şi nu ratezi niciun moment pentru a te bucura de timpul tău liber.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend martie 24-25 martie