x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 9/10 martie 2013. Vezi ce și se va întâmpla

Horoscop de weekend, 9/10 martie 2013. Vezi ce și se va întâmpla

09 Mar 2013   •   00:14
Horoscop de weekend, 9/10 martie 2013. Vezi ce și se va întâmpla

Berbec
Sambata vei avea de-a face cu prietenii. Intalnirile si dialogurile cu acestia te pot obosi, de aceea selecteaza atent cu cine stai de vorba sau pe cine primesti in vizita. Sunt momente in care este bine sa eviti deciziile importante sau aboradrea temelor majore de viata. Duminica, dorinta de interiorizare va fi la cote inalte. Iti sunt favorabile plimbarile in aer liber, o dieta de sezon si mult somn. Atentie la sanatatea intregului organism!

Taur
Se pare ca sambata vei onora un eveniment cu multi invitati. Fii atent, deoarece foarte usor iti poti strica imaginea publica si chiar pozitia sociala. Recomandabil este sa vorbesti putin, direct si la obiect. Duminica, prietenii vor roi in jurul tau. Sunt posibile dialoguri aprinse pe teme mai vechi ramase neintelese sau nerezolvate in totalitate. Unele persoane din anturajul tau iti pun bete in roatele vietii, de aceea fii prudent.

Gemeni
Sambata este o zi buna pentru activitati culturale, cum ar fi vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unei expozitii de pictura sau participarea la un seminar pe teme filozofice. Cineva aflat departe de granitele tarii iti poate da vesti. Selecteaza informatiile primite. Duminica se anunta o intalnire importanta cu oameni de vaza. Este evidenta atitudinea ta respingatoare vizavi de ceilalti. Controleaza-ti sentimentele si lasa deoparte nemultumirile.

Rac
Weekend-ul acesta iti faci socoteli legate de bani. Este nevoie sa iti achiti facturile, taxele si impozitele la timp. Acorda o atentie deosebita documentelor financiare si celor care privesc bunurile patrimoniale, deoarece foarte usor se pot face greseli greu de remediat. Duminica, sufletul tau are nevoie de rafinare si desprindere de cotidian. Gandurile iti zboara catre calatorii indeparate, in tinuturi incarcate de farmec si istorie.

Leu
Relatiile parteneriale iti dau ceva batai de cap la finalul acestei saptamani. Cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. Duminica, gandurile tale vor fi atrase de bani si bunuri. In special ce apartine altora sau ce detii in comun cu altii te preocupa. Evita tendinta de a te imprumuta sau de a te asocia in afaceri deocamdata. Sunt posibile razgandiri, greseli in documente si chiar pierderi materiale serioase.

Fecioara
La finalul acestei saptamani este nevoie sa iti ingrijesti organismul. Sanatatea este vulnerabila, de aceea evita eforturile si odihneste-te mai mult. Duminica intervin in forta neintelegeri in relatiile parteneriale. Ar fi bine ca de unii colaboratori sau parteneri de afaceri sa te desprinzi definitiv. Partenerul de viata iti poate cere explicatii vizavi de activitatea ta profesionala si de faptul ca in ultimul timp esti mai mult absent in relatia de cuplu.

Balanta
Sambata s-ar putea sa intampini ceva neplaceri in relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Sunt momente pasagere, asa incat mai bine ocupa-te de un hobby sau aduna-i pe cei dragi la o reuniune amuzanta. Duminica, sanatatea iti da batai de cap. Sunt vizate picioarele si sistemul circulator. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil! Odihneste-te, mananca sanatos si plimba-te in aer liber.

Scorpion
Activitatile casnice iti pot aduce succese remarcabile la sfarsitul acestei saptamani. Ocupa-te de curatenii, reparatii curente sau pregateste casa si gradina pentru primavara. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu putin efort vei putea depasi orice. Duminica se anunta intalniri furtunoase cu persoane iubita sau cu copiii. Evita discutiile pe teme importante, deciziile sau promisiunile, deoarece vor aparea razgandiri si rasturnari de situatie cat de curand.

Sagetator
Sambata s-ar putea sa pleci intr-o calatorie scurta la o ruda sau la un prieten drag. Fii prudent la drum. De retinut ca mentalul cotidian este foarte rascolit si cu greu iti poti aduna gandurile si exprima ideile. Duminica, astrele iti recomanda sa stai acasa alaturi de membrii familiei. Exista multe tensiuni si nemultumiri deocamdata in acest segment de viata si activitate. Tine cont de parerile sau nevoile celorlalti. Verifica atent starea instalatiilor de apa din spatiul locativ.

Capricorn
Weekend-ul acesta iti faci socoteli legate de banii castigati la un loc de munca. Se pare ca muncesti destul de mult, iar plata aferenta lasa mult de dorit. Dozeaza-ti eforturile si cheltuieste strictul necesar. Duminica se intrezaresc intalniri si dialoguri cu cei apropiati. Gandirea si comunicare sunt deficitare, asa incat ar fi bine sa te rezumi la discutii usoare. Foarte usor se pot isca neplaceri in relatiile cu ceilalti.

Varsator
Sambata beneficiezi de multa energie astrala, pe care ar fi bine sa o dirijezi strict catre treburile tale. Sunt momente favorabile inceperii unei diete sau unui program de intretinere corporala. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala fluctueaza mult si iti poate crea neplaceri. La capitolul financiar se intrezaresc rasturnari de situatie greu de prevazut. Evita cheful de a cheltui peste masura sau de a-ti proiecta investitii si afaceri.

Pesti
La sfarsitul acestei saptamani esti destul de retras. Sunt momente bune pentru odihna, plimbari in aer liber si somn. Sanatatea picioarelor este vulnerabila, insa remediile naturiste te pot ajuta suficient. Duminica, cheful de viata iti revine in forta, dar atentie ca revine prea in forta. Starile tale de spirit pot fluctua destul de mult si de aici pot aparea neintelegeri cu ceilalti. Vorbeste putin si evita deciziile majore si promisiunile de orice fel.
________________________________________________
● astrolog Corina Bădescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________________

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic