x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 12 februarie 2018: Peștii primesc noi responsabilități la locul de muncă

Horoscop zilnic 12 februarie 2018: Peștii primesc noi responsabilități la locul de muncă

11 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 12 februarie 2018: Peștii primesc noi responsabilități la locul de muncă

Berbec

Deveniţi mai cooperant într-o problemă pe care până acum aţi privit-o cu multă rezervă. Deschiderea pe care o manifestați o să vă facă bine.
Taur

Cineva apropiat vă provoacă nişte necazuri. Se impune să luaţi măsuri pentru a o descuraja şi puteţi avea succes printr-o atitudine nepermisivă.
Gemeni

Astăzi reușiți să rămâneţi de neclintit în nişte ambiţii personale. Nu este la mijloc vorba de foloase materiale ci doriți să vă simțiți puternic față de ceilalți.

Rac

Astăzi va trebui să faceţi faţă unor obstacole, întârzieri sau piedici în sfera profesională. Încercaţi să abordaţi ziua cu mult calm, pe tot parcursul ei.
Leu

În ciuda firii independente resimţiţi acut nevoia de afecţiune şi sprijin. Pentru a le avea, este necesar să arătaţi asta și celorlalți fără complexe.
Fecioara

Caracteristica zilei este riscul de a avea iniţiative neinspirate.Trebuie să știți că nu întotdeauna trebuie să luăm în serios tot ce ne trece prin cap.
Balanţă

Faptul că nu puteţi grăbi anumite evenimente nu e cazul să vă exaspereze. Chiar dacă alţii pun pe voi presiune,rămâneţi realist și ferm pe poziție.
Scorpion

Superiorul va încerca să vă încarce cu prea multe sarcini. Nu vă lăsaţi ademenit cu laude, căci acest precedent ar putea degenera în lipsa de etică profesională.
Săgetător

Astăzi este o zi propice noutăţilor. O idee ar fi să vă dedicaţi mai mult timp vouă înşivă, de acum încolo pot apare multe variante interesante.
Capricorn

Se impun nişte verificări înainte de a încheia cateva proiecte profesionale. Dacă aţi muncit mult,e cazul şi să vă acordaţi un relaş psihic.
Vărsător

Vă aflaţi într-un punct în care e necesar să reconsideraţi importanta liniştii şi a căminului.E posibil să operaţi chiar unele schimbări cu implicaţii serioase.
Peşti

Fie că vă convine sau nu, primiţi o nouă responsabilitate. Ea vă va aduce şi un sentiment sporit de încredere în propiile puteri. Profitaţi de această conjunctură.

 

×
Subiecte în articol: horoscop