x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 14 septembrie: Fecioarele primesc vești din străinătate și pleacă în călătorii

Horoscop zilnic 14 septembrie: Fecioarele primesc vești din străinătate și pleacă în călătorii

13 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 14 septembrie: Fecioarele primesc vești din străinătate și pleacă în călătorii

Berbec

Clarifici astăzi o confuzie care a antrenat neînțelegeri în lanț. Nu tu ai fost principalul vinovat și tocmai din acest motiv esti frustrat.

Taur

Ești mai sensibil decât de obicei și ai tendința să iei totul în nume personal. Linisteste-te, nu s-a urnit tot Universul împotriva ta.

Gemeni

Se anunță probleme cu sănătatea și banii. Susținerea îți vine de la Mercur, care facilitează înțelegerea și comunicarea cu cei dragi.

Rac

O provocare îți stimulează ambițiile și orgoliul. Sub dorințele demonstrative se ascund însă vulnerabilități sufletești.

Leu

Ai nevoie de companie și de animație.Te-ai izolat în muncă și te simți epuizat. O ieșire cu prietenii ar fi o alegere perfectă.

Fecioară

O zi calmă și caldă. Vei primi vești importante de departe și nu este exclus să plecați într-o călătorie. Nu refuzați o asemenea ofertă.

Balanță

Din cauza entuziasmului riști să depășești anumite limite. Fii realist, nimeni nu e de neînlocuit. Astrele te sfătuiesc să te bazezi pe intuiție.

Scorpion

Încerci să eviți dezvăluirea unui adevar, dar nu asta este soluția. Trebuie să-ți asumi consecințele. Nu repeta aceleași greșeli din trecut.

Săgetător

O persoană mai în vârstă, posibil o rudă apropiată, te sprijină într-o chestiune sentimentală. Apreciază și fii deschis la discuții.

Capricorn

Apatie accentuată, până aproape de depresie. Cauza o constituie niște nemultumiri mai profunde, pe care nu le conștientizezi pe deplin.

Vărsător

Ești înclinat să consideri că numai tu ai dreptate. Ei bine,nu este deloc asa. Relaxează-te, privește lucrurile și din perspectiva celorlalți.

Pești

Te agăți de niste fleacuri și ignori aspectele esențiale. Ceea ce evident că nu e de natură să te ajute. Renunță la rigiditatea aceasta păguboasă.

 

×
Subiecte în articol: horoscop