x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 16 august: Racii se împacă cu toată lumea și vor face o achiziție importantă

Horoscop zilnic 16 august: Racii se împacă cu toată lumea și vor face o achiziție importantă

15 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 16 august: Racii se împacă cu toată lumea și vor face o achiziție importantă

Berbec

Munciți din ce în ce mai mult pentru că doriți să vă remarcați la serviciu.Comunicarea cu superiorii este excelentă.

Taur
Lasă deoparte regulile și încearcă să te bucuri de lucrurile care îți plac, chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu ele.

Gemeni

Fiți prudenți cu banii și încercați să găsiți o variantă mai ieftină pentru planurile de vacanță. Există riscul să fiți păcăliți.

Rac

E un moment favorbil să te împaci cu toată lumea.Nu este exclus să face o achiziție importantă pentru căminul tău.

Leu

În familie încearcă să nu-ti impui punctele de vedere cu atâta vehemență. Fiecare are dreptul la propria opinie sau preferință.

 Fecioară
Acasă cei dragi sunt cam irascibili, așa că nu le dați prea multă atenție, și mai ales nu puneți la suflet. Totul va reveni în curând la normal.

Balanță 

Profesional, nu te lăsa influențat de nimeni, pentru că puțini privesc cu ochii buni evoluția ta.Fii mai obiectiv cu partenerul de afaceri.
Scorpion

Dacă știi și reușești să desparți riguros viața de familie de cea profesională, vei avea momente de neuitat alături de cei dragi.

Săgetător

În familie beneficiezi de relații armonioase cu toți membrii familiei. La serviciu, încearcă să te ferește de situațiile confuse.

Capricorn

Muncești mai puțin și te bucuri de mai mult timp liber pentru familie sau pentru activitățile tale preferate. Ai șanse să pleci într-o călătorie.

Vărsător
Te așteaptă schimbări majore în relația de cuplu, cerute în mare parte de persoana iubită, care își face planuri de viitor.

Pești
Astrele te avertizează că pot apărea probleme în familie legate de bugetul necesar pentru cheltuielile casei.Nu intra în panică.

×
Subiecte în articol: horoscop