x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 septembrie. Leii primesc veşti bune

Horoscop zilnic, 19 septembrie. Leii primesc veşti bune

18 Sep 2017   •   20:48
Horoscop zilnic, 19 septembrie. Leii primesc veşti bune

Berbec

Găseşti o lucrare artistică proprie din trecut şi rămâi surprins când îţi dai seama că nu îţi lipseşte talentul. Nu îl ignora.

Taur

Cineva din familie are nevoie de ajutorul tău. Fă o supă şi un ceai şi petrece timp cu persoana în cauza. O să îţi facă bine.

Gemeni

Există multă tensiune în aer, însă nu sunt prea multe lucruri pe care să poţi să le faci. Încearcă să nu iei în seamă răutăţile.

Rac

Ai nişte probleme financiare evidente, însă încearcă să nu intri în panică. Stresul nu poate aduce nimic bun. Consultă-te cu cineva apropiat.

Leu

Aştepţi nişte veşti importante, însă nu împărţi zvonurile până când nu e totul confirmat. Veştile bune nu vor întârzia să apară.

Fecioară

Primeşti o sumă de bani pe care ar trebui să o priveşti cu înţelepciune şi să nu o arunci în primul magazin care îţi iese în cale.

Balanţă

Eşti plin de energie şi entuziasm, iar cei din jurul tău apreciază asta. Eşti în centrul atenţiei şi ştii să profiţi de acest lucru.

Scorpion

Este multă tensiune în jur şi de aceea îţi va face bine să petreci puţin timp de unul singur, timp care te va lăsa cu un aer optimist.

Săgetător

Eşti gata să faci o schimbare în viaţa ta. Interesele tale s-au schimbat de-a lungul timpului şi vrei să faci ceva în privinţa asta.

Capricorn

Eşti în formă din punct de vedere fizic, iar partenerul de viaţă observă asta. La locul de muncă vor apărea nişte responsabilităţi în plus.

Vărsător

Nu e nevoie să fi atât de dur cu tine. Ia o pauză în mijlocul zilei şi fă o scurtă plimbare pentru a te relaxa şi a-ţi încărca bateriile.

Peşti

Apar surprize plăcute atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Profită de toate ocaziile care îţi ies în cale.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic horoscop marţi