x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 2 octombrie: Scorpionii sunt pe cale să facă o schimbare majoră în viața profesională

Horoscop zilnic 2 octombrie: Scorpionii sunt pe cale să facă o schimbare majoră în viața profesională

01 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 2 octombrie: Scorpionii sunt pe cale să facă o schimbare majoră în viața profesională

Berbec

Multă zarvă pentru nimic. Cam la asta se reduce reacția ta în fața unor inconveniente banale.Un plus de toleranță ar fi net în favoarea ta.

Taur

La serviciu ești depășit de sarcini, iar acasă de cheltuieli. Aceste dezechilibre au apărut în încercarea ta de a multumi pe toată lumea.

 Gemeni

Cineva încearcă să te măgulească pentru a obține de la tine o promisiune. Fii prudent, astfel de manevre nu sunt pentru nimeni o bună recomandare.

Rac

Situație tensionată în cuplu. Nu tratați cu ușurință lucrurile și nu lăsați frustrările să escaladeze. Cheia spre întelegere este să privești din perspectiva celuilalt.

Leu

Plutești într-o stare de euforie. N-ai motive speciale,dar tocmai asta e minunat. Dorești să te bucuri de frumusetea care te inconjoara.

Fecioara

Pe fond de stres se acutizează o problemă de sănătate. Nu mai dă importanța oricărui fleac și nu mai considera sfârșitul lumii orice neîmplinire.

Balanță

Echilibrul care te caracterizează își spune cuvântul într-o situație complexă și foarte solicitantă căreia îi vei găsi iesirea în cel mai elegant mod.

Scorpion

Esti pe cale să faci o schimbare majoră în viața profesională. Pasul te revigorează și te ajută să descoperi sensuri și motivații noi.

Sagetator

Te dedici trup și suflet unei persoane aflate într-un impas. Vulnerabilitatea ei te emotionează și te face să-i oferi sfaturi și sprijin moral.

Capricorn

Cineva amână îndeplinirea unor angajamente,lucru care te afectează direct și care îti va pune la încercare răbdarea. Ai grijă la sănatate.

Varsator

Rămâi în picioare după o situație dificilă în echipa cu care lucrezi. Vezi atitudinea celorlalți ca pe o trădare, dar ești înțelept pentru a nu căuta țapi ispasitori.

 Pesti

Atenție să nu te cerți inutil cu cineva drag sau să nu-ți pui în cap sefii. Cât de curând apare și ideea unei călători în afara orașului.

 

×
Subiecte în articol: horoscop