x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 februarie. Vei primi veşti minunate de la o rudă apropiată

Horoscop zilnic, 21 februarie. Vei primi veşti minunate de la o rudă apropiată

20 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 21 februarie. Vei primi veşti minunate de la o rudă apropiată

Berbec

Vei primi veşti minunate de la mama ta sau de la o rudă apropiată. Poate fi vorba de o sarcină, sau o căsătorie ce va avea loc în familie.

Taur

Vor fi tensiuni la locul de muncă, iar colegii vor veni să se plângă la tine. Cel mai bine pentru tine este să te controlezi şi să îi asculţi. Nu ştii ce ai putea afla.

Gemeni

Dintr-odată, eşti foarte preocupat de sentimentele celorlalţi şi afişezi simpatie faţă de cei care au nevoie de înţelegere din partea ta.

Rac

Cu puţin ajutor, s-ar putea să termini un proiect ce s-a dovedit a fi foarte dificil, dar foarte important pentru cariera ta.

Leu

Ai aşteptat de mult acest eveniment şi vei fi emoţionat până la lacrimi. Poate fi vorba de o cununie, un botez sau o întâlnire cu prieteni din copilărie.

Fecioară

Ai avut un vis care te-a mişcat atât de profund încât te-ai trezit cu sentimentul ciudat că a fost real. Ţine-l minte sau scrie-l undeva pentru că s-ar putea să se întâmple.

Balanţă

Discuţiile serioase, dar emoţionale cu persoana iubită te vor face să plângi. Dacă aţi avut o perioadă grea, aţi trecut peste şi aţi ajuns la un alt nivel în relaţia voastră.

Scorpion

Vei simţi nevoia să faci treabă pe acasă. Probabil aştepţi musafiri, sau pur şi simplu vrei să îţi aranjezi spaţiul după bunul plac.

Săgetător

Convorbirile cu un prieten apropiat sau cu partenerul îţi vor scoate la iveală laturi noi ale relaţiei voastre care vă vor apropia mult mai tare unul de celălalt.

Capricorn

Va fi imposibil să te sustragi de la activităţile familiale tradiţionale. Chiar dacă vei fi emoţionat la un moment dat, nu te afişezi deloc.

Vărsător

Ai o capacitate puternică de autocontrol care te ajută să ieşi din multe situaţii complicate. Asta se va întâmpla şi astăzi. Fii foarte atent.

Peşti

 Va fi o zi extraordinară, contrat aşteptărilor. Vei primi veşti bune în ceea ce priveşte banii, dar şi ascensiunea profesională.

×