x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 decembrie 2022. Gemenii sunt în centrul atenției. Săgetătorii scapă de griji

Horoscop zilnic, 23 decembrie 2022. Gemenii sunt în centrul atenției. Săgetătorii scapă de griji

22 Dec 2021   •   13:25
Horoscop zilnic, 23 decembrie 2022. Gemenii sunt în centrul atenției. Săgetătorii scapă de griji
Sursa foto: Hepta

Berbec

Perspectivele pentru astăzi sunt excelente. Atmosfera oarecum apăsătoare din ultimele zile te inspiră să vizitezi locuri noi. De ce să nu plănuiești o mică excursie? Este cel mai bun moment pentru a planifica o astfel de aventură. Dacă amâni, vei fi blocat din nou în aceeași rutină.

Taur

Este o zi bogată în reflecție. Observi ce se întâmplă în jurul tău, păstrând totuși o anumită distanță. Ambițiile celorlalți te vor amuza, deoarece își joacă rolul mai mult ca niște caricaturi decât ca oameni adevărați.

Gemeni

Ai parte de atenție sau de o recunoaștere mult așteptată. Ai terminat cu necazurile pe care le-ai experimentat în ultima lună și ai intrat într-o perioadă mai calmă. Cei care recent au putut doar să critice nu găsesc cuvinte suficiente pentru a te lauda. Bucură-te. Nu e nimic rău în a fi fericit cu tine însuți.

Rac

Aceasta este o zi de reflecție. Deși s-ar putea să fii tentat să te uiți în urmă și să te gândești cât de departe ai ajuns, timpul tău ar fi mai bine petrecut gândindu-te la ce îți rezervă viitorul. Ai intrat într-o perioadă de regândire a identității, dar și a obiectivelor. Acestea nu sunt chestiuni mărunte. Vei avea nevoie de fiecare gram de energie pentru a trece prin această perioadă de tranziție.

Leu

Este o zi ideală pentru a avea grijă de corpul tău. Nu te amăgi că  problemele de spate vor dispărea. La fel și durerea de genunchi. Mergi la medic sau la un kinetoterapeut. 

Fecioară

Este posibil să se fi modificat recent aspectele materiale ale vieții tale. S-ar putea să fie necesare schimbări mai profunde. Aruncă o privire la ceea ce te-a motivat să creezi viața pe care o trăiești acum. Acordați o atenție deosebită alegerilor pe care le-ați făcut în profesia ta. Ești sigur că faci ceea ce ai fost menit să faci? Îți folosești talentele la maximum?

Balanță

Este zi grozavă pentru meditație. S-ar putea să fii nemulțumit, deoarece diferitele tale proiecte încă nu au luat formă. Ești nerăbdător, dar cine nu ar fi? Această perioadă de așteptare a durat două luni, dar se va încheia în curând. Ia în considerare doar ceea ce este esențial pentru tine.

Scorpion

Este o zi excelentă, dar nu exagera. Ai putea fi tentat să crezi că dificultățile tale financiare minore sunt deja trecute. Din păcate, nu sunt. Ceea ce faci astăzi contează pentru viitorul tău. Eforturile continue de a fi consecvent îți vor oferi securitatea pe care o dorești în viitor.

Săgetător

Ia-ți la revedere de la griji. Eforturile tale dau roade pe măsură ce oamenii îți ascultă sfaturile și încearcă să te mulțumească. Anumite detalii din viața ta amoroasă încă trebuie rezolvate, dar nu acum. Ai petrecut luni de zile în acest proces de auto-transformare și meriți puțină odihnă.

Capricorn

Viața ta pare să se învârte în jurul oamenilor. Ești un conversator deschis, vesel și antrenant, căruia îi place să aducă oamenii împreună, dar în ultimul timp îți dorești să fii singur. Astăzi, nu ignora niciun impuls pe care îl simți pentru singurătate. Chiar dacă este o nevoie neobișnuită pentru tine, este totuși valabilă și ar trebui să o onorezi.

Vărsător

Uneori, prietenii devin adevărata ta familie. Prieteniile tale sunt mai profunde și mai durabile decât îți dai seama. Mulți oameni sunt dornici să-și ofere ajutor, așa că nu fi reticent să-l primești. Doar tu ai fost cel care a promovat beneficiile unor prietenii calde și sincere. Astăzi te face să-ți conștientizezi talentele și cât de importante sunt prieteniile.

Pești

Ai reușit peste așteptări. Ai depășit recent problemele trecutului și intri într-o fază mai pașnică. În curând îți vei finaliza și proiectele la locul de muncă. Viața ta domestică va fi imaginea fericirii și a armoniei. Bucură-te de această perioadă de odihnă și relaxare pentru că va fi urmată de o perioadă de muncă intensă care necesită atenția ta totală.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic