x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 mai. Dacă fiecare zi ar fi precum cea de astăzi, viaţa ta ar fi un paradis

Horoscop zilnic, 24 mai. Dacă fiecare zi ar fi precum cea de astăzi, viaţa ta ar fi un paradis

23 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 24 mai. Dacă fiecare zi ar fi precum cea de astăzi, viaţa ta ar fi un paradis

Berbec

Problemele din familie nu sunt atât de grave precum par. În plus, mereu ai tendinţa să exagerezi, dar de data asta chiar nu ai de ce sa îţi faci griji.

Taur

Eşti confuz în ceea ce priveşte sentimentele pentru familie şi cei apropiaţi, pentru că oricât te-ar supăra, treci repede peste asta de fiecare dată.

Gemeni

Dacă fiecare zi ar fi precum cea de astăzi, viaţa ta ar fi un paradis. Vei avea o zi excelentă şi vei găsi răspunsurile problemelor din ultimele zile.

Rac

Nu trebuie să fii mama tuturor şi ai grijă de toată lumea, să îi suni mereu. Este extenuant şi o să uiţi să ai grijă de tine. Fă-ţi timp şi pentru tine.

Leu

Timpul tău este foarte important şi de asta eşti foarte selectiv în ceea ce priveşte persoanele cu care împarţi timpul tău liber.

Fecioară

Ziua de miercuri va fi o zi în care vei visa cu ochii deschişi, cu toate că asta nu e ce faci tu în mod normal. O zi liberă e ca o vacanţă pentru tine.

Balanţă

Dacă ai pe cineva special în viaţa ta, este momentul perfect să nu mai faci pe părintele grijuliu cu acesta, aşa cum ai făcut-o în ultima vreme.

Scorpion

Nici astăzi nu vei capabil să iei o decizie şi să scapi de toate dubiile şi întrebările care nu-ţi dau pace. Direcţia vieţii tale nu este clară în acest moment.

Săgetător

Surprinzător pentru tine, vei avea o zi neobişnuită şi superbă. O dată ce ieşi de la serviciu, ori te duci acasă şi te relaxezi, ori rămâi prin oraş.

Capricorn

Se pare că oamenii de lângă tine sunt mai atenţi la nevoile tale şi sunt, în general, foarte săritori şi vor să facă orice să te ajute.

Vărsător

Trebuie să-ţi rezervi această zi meditaţiei, vindecării şi reconcilierii. Prea multe persoane ţi-au trădat încrederea şi au profitat de tine recent.

Peşti

Simţi că viaţa este ca şi când ai traversa un deşert, dar, din fericire, astăzi vei ajunge la oaza ta linişte, confort şi care te va face foarte fericit.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine