x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 27 septembrie: Leii obțin bani din colaborări

Horoscop zilnic 27 septembrie: Leii obțin bani din colaborări

26 Sep 2017   •   20:42
Horoscop zilnic 27 septembrie: Leii obțin bani din colaborări

Berbec
Dacă vrei să iei o decizie importantă, trebuie să cântăreşti lucrurile de două ori. Sentimental, lucrurile merg foarte bine.

Taur
Starea ta generală nu este deloc satisfăcătoare, te enervezi din orice şi nu te poţi concentra. Un prieten apropiat te va binedispune.

Gemeni
Încearcă să te relaxezi un pic din când în când şi să te gândeşti la sănătatea ta, pentru că urmează zile de muncă destul de grele.
Rac
E o  zi în care se pare că ai parte de tot felul de surprize. Se întrezăreşte posibilitatea unor schimbări, pe care le doreşti de multă vreme.

Leu
Sunt şanse să câştigi nişte bani din colaborări. Din punct de vedere sentimental, ai putea face o cucerire sau îţi vei consolida relaţia cu fiinţa iubită.

Fecioară
Ai de rezolvat câteva probleme urgente, care nu îţi dau pace și nici nu prea îți sunt pe plac. Seara vei fi la o reuniune de familie.

Balanţa
Scapi de câteva datorii care trebuiau achitate, de aceea nu vei reuşi să pui bani deoparte. N-ar fi rău să mai asculţi şi de sfaturile celorlalți.

Scorpion
Ai un sentiment de nemulţumire și  iritare de neexplicat. Starea îți afectează și comunicarea cu partenerul de viaţă.

Săgetător
Banii pe care îi aştepţi azi vor întârzia câteva zile.Din păcate nici bonusurile promise de șefi nu sunt la nivelul așteptărilor tale.

Capricorn
Te simţi copleşit de solicitări care vin din toate părțile. Nu încerca să multumești pe toată lumea, căci rețeta asta e falimentară.

Vărsător
La serviciu sau în afaceri, ai câteva idei bune şi inspirate. Dacă ai puţină răbdare, o să găseşti persoane care să te susţină necondiționat.

Peşti
Ar fi bine să ai grijă cum priveşti lucrurile, calm şi obiectiv, căci cineva încearcă să te submineze. Nu te îngrijora vei reuși să izbutești.

×
Subiecte în articol: horoscop