x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 decembrie 2021. Fecioarele vor o schimbare. Săgetătorii sunt neliniștiți

Horoscop zilnic, 28 decembrie 2021. Fecioarele vor o schimbare. Săgetătorii sunt neliniștiți

27 Dec 2021   •   11:30
Horoscop zilnic, 28 decembrie 2021. Fecioarele vor o schimbare. Săgetătorii sunt neliniștiți
Sursa foto: Roksolana Zasiadko Unsplash.com

Berbec

Dimineața te poate găsi oarecum îngrijorat de finanțe. Cheltuielile nesăbuite din trecut te apasă. Analizează-le și vei descoperi că lucrurile nu sunt atât de rele pe cât par. Scrie un plan pentru a gestiona orice necesită atenție. 

Taur

Romantismul și căsătoria sunt întotdeauna importante pentru tine. Te simți deosebit de cald, iubitor și atrăgător, iar chestiunile de dragoste și parteneriat trebuie să fie romantice. Este o zi de bun augur pentru alte forme de parteneriat, deoarece ai un nivel crescut de înțelegere. Cunoștințele ocazionale ar putea deveni prieteni.

Gemeni

Ai imaginație și vrei să scrii, să pictezi sau să compui. Te atrage trecutul, așa că vrei să te plimbi printr-o galerie de artă sau un muzeu sau să mergi la un concert. Folosește-ți intuiția, deoarece funcționează la un nivel înalt. Mesajele pot veni prin artă. Notează-ți impresiile!

Rac

Ești mereu curios din punct de vedere intelectual. Deși de obicei ești idealist, astăzi imaginația ta este în plină desfășurare. Vrei să scrii sau să pictezi. Va fi mai bine să apelezi la ficțiune sau impresionism decât istorie sau realism. Studiul subiectelor spirituale sau ezoterice îți va deschide calea spre intelect și intuiție.

Leu

Judecata ta, de obicei rațională, acum este întunecată de emoție. Nu te poți decide cum să acționezi. Sau te simți distras și nu te poți concentra asupra a ceea ce trebuie făcut. Nu-ți fie teamă să amâni lucrurile. Vor părea mai clare mâine. Petrece-ți ziua relaxându-te. Uită de muncă pentru o vreme.

Fecioară

Optimismul și prevederea sunt importante astăzi, pe măsură ce îți preiei viața și cauți noi oportunități. Conversațiile conduc la idei pentru o posibilă extindere personală și de carieră, așa că trimiți și și primești o serie de mesaje. Te gândești la o mutare, poate în alt oraș. Nu te grăbi. Planifică  totul cu atenție și ar trebui să iasă așa cum dorești.

Balanță

Noi idei și oportunități de câștiguri financiare îți apar astăzi, totuși nu este ziua în care să acționezi fără discernământ sau să faci schimbări definitive în finanțele tale. Judecata ta poate fi puțin tulbure. Ai dificultăți să te decizi între diferite opțiuni. Notează toate informațiile, studiază-le și mai multe zile înainte de a te angaja în ceva.

Scorpion

Te simți deosebit de sociabil.  Vrei să cauți prieteni vechi pe care nu i-ai văzut de ceva vreme, poate pentru a elibera certuri din trecut sau sentimente rănite. Ai grijă să le eliberați. Te simți mai sensibil decât de obicei, așa că orice fel de explicație poate duce la supărare. Fii conștient de calitățile prietenilor tăi, astfel încât să te poți bucura de compania lor.

Săgetător

Bioritmul tău ar putea fi scăzut astăzi. Acest lucru te face neliniștit. Cel mai probabil starea ta de rău este legată de stres. Ascultă muzică relaxantă. Înconjoară-te cu flori sau alte obiecte colorate. Fă un masaj. 

Capricorn

Problemele de dragoste iau o întorsătură în bine. Discuți despre relație cu partenerul tău. Prietenul tău nu să-ți împărtășește opiniile și va fi nevoie de un compromis. Romantismul pare strălucitor pentru viitorul apropiat, atâta timp cât ții deschise liniile de comunicare.

Vărsător

Te-ai gândit să reamenajezi sau să redecorezi casa? Dacă da, aceasta este ziua să o faci. Energia și simțul estetic sunt ridicate astăzi. Cere ajutorul membrilor familiei în planificarea culorilor, stilurilor și aranjamentelor. Vei fi entuziasmat. 

Pești

O vizită sau un apel neașteptat de la un prieten ați aduce vești interesante. Te decizi să te întâlnești cu această persoană și să sărbătorești. Norocul îți vine în cale dintr-o sursă neprevăzută, dar nu pierde timpul întrebându-te despre asta. Profită din plin. Succesele viitoare pot depinde de asta. Până la sfârșitul zilei, vei avea alte obiective de îndeplinit.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic