x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 februarie. La finalul zilei, te vei bucura de linişte şi vei planifica o călătorie

Horoscop zilnic, 3 februarie. La finalul zilei, te vei bucura de linişte şi vei planifica o călătorie

02 Feb 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 3 februarie. La finalul zilei, te vei bucura de linişte şi vei planifica o călătorie

Berbec

E timpul să te ţii de promisiunile pe care le-ai făcut colegilor de serviciu. Trebuia să le faci mai devreme şi să nu stai vinerea peste program.

Taur

Trebuie să te ocupi de documentele ce au legătură cu banii, cu finanţele. S-ar putea ca ele să te ţină ocupat şi în weekend.

Gemeni

Te simţi energic şi eficient şi vei primi complimente din partea celor din jur. La finalul zilei, te vei bucura de linişte şi vei planifica o călătorie.

Rac

Un prieten vechi va lua legătura cu tine şi va dori să vă vedeţi. Ai foarte mari emoţii pentru că persoana respectivă înseamnă foarte mult pentru tine.

Leu

Te vei duce la o întâlnire care aduce împreună cunoştinţe din trecutul tău, dar şi colegi actuali de muncă. Veţi socializa şi vă veţi gândi la o afacere.

Fecioară

Ai în sfârşit energia necesară pentru a termina treburile enervante şi pe care le-ai tot amânat. Din fericire, nu te vei plictisi şi le vei rezolva repede.

Balanţă

Nu mai poţi ascunde la nesfârşit veştile bune. Nu vei mai ţine cont de superstiţii şi îţi vei anunţa prietenii şi familia de schimbările ce vor urma în viaţa ta.  

Scorpion

Ai încercat să nu te gândeşti toată săptămâna la asta, dar imediat cum ajungi acasă, îi vei spune partenerului tău tot ce te frământă.

Săgetător

 Spre deosebire de celelalte zile în care comunici eficient cu persoanele dragi şi vă înţelegeţi de minunte, astăzi se simte o tensiune între voi şi aproape vă certaţi.

Capricorn

Vrei să faci cât de multe lucruri poţi astăzi. Simţi că pierzi vremea, că timpul trece prea repede şi nu mai vrei să mai pierzi nicio secundă.

Vărsător

Eşti mulţumit de ce ai realizat în această săptămână şi nu vrei să mai munceşti şi azi. Te odihneşti, sau ieşi seara prin oraş cu prietenii.

Peşti

Ai cam lăsat treburile casnice deoparte în ultima vreme, dar astăzi iei decizia să faci curăţenie şi să repari ce e de reparat prin casă.

×