x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 30 noiembrie: Balanţele au o perioadă excepţională în plan sentimental

Horoscop zilnic 30 noiembrie: Balanţele au o perioadă excepţională în plan sentimental

29 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 30 noiembrie: Balanţele au o perioadă excepţională în plan sentimental

BERBEC

Sunteți îngrijorați în privința unei situații incerte, la locul de muncă. O să fiți promovați, sau veți primi mai multe sarcini.Oricum veți fi avantajați.

TAUR

Duceți muncă de lămurire cu partenerul de viață în privința concediului. Fiecare vă doriți să mergeți într-un loc anume și nu vreți să cedați în favoarea celuilalt.

GEMENI

Vă mândriți cu rezultatele din ultima perioadă și chiar aveți cu ce. Important este să nu întreceți măsura și să nu exagerați cu lauda de sine.

RAC

Faceți bilantul resurselor financiare și ajungeți la concluzia că este important să cheltuiți mai puțin, pentru că se anunță câteva evenimente costisitoare.

LEU

Vreți să plecați la drum, însa pe moment nu se poate. Cu toate acestea, faceți planuri și bagaje de pe acum. Aveți o listă mare, tocmai pentru a vă asigura că nu uitați nimic.

FECIOARA

Trebuie să deschideți bine ochii atunci când se discută ceva despre cariera voastră. Altfel, să nu vă mire când cineva vă va reproșa că nu faceți ce trebuie.

BALANTA

Urmează o perioadă excepțională în plan sentimental. Partenerul de viață vă dă o veste deosebită, care o să vă schimbe  planurile pentru săptămânile ce vin.

SCORPION

Primiți o sarcină nouă și nu prea vă încântă asta. Nu activitatea în sine vă deranjează, ci faptul că se trece peste cuvântul vostru.

SĂGETĂTOR

Aveți atât de multe planuri, încât vă împotmoliți când realizați că ați început prea multe și nu aveți timp să le duceți la bun sfârșit pe toate.

CAPRICORN

Ziua trece pentru voi prea repede și evident  că nu aveți când să faceți tot ceea ce aveați programat. O sa fiți nevoiți să dați unele sarcini și altora.

VARSĂTOR

Lipsa timpului liber vă afectează. Dacă nu vreți să întâmpinați dificultați în relația cu familia, ar fi bine să vă faceți un program și să vă organizați.

PEȘTI

Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Astrele vă avertizează că de data asta graba strică treaba.

 

×
Subiecte în articol: horoscop