x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 4 mai 2018: Gemenii sunt sfătuiți să nu ia decizii pripite

Horoscop zilnic 4 mai 2018: Gemenii sunt sfătuiți să nu ia decizii pripite

04 Mai 2018   •   08:23
Horoscop zilnic 4 mai 2018: Gemenii sunt sfătuiți să nu ia decizii pripite

Horoscop zilnic 4 mai Berbec

Astăzi accepţi mai uşor să te ocupi de responsabilităţile legate de cămin, implicându-te în acţiuni de rutină, ce nu pot fi amânate la nesfârşit. În relaţia cu partenerul de viaţă te simţi neînţeles.

Horoscop zilnic 4 maiTaur

Pentru a evita surprize neplăcute din partea partenerilor de afaceri, participă activ şi nu ignoră detaliile. Relaţia cu cei dragi din familie este una armonioasă, bazată pe răbdare și înțelegere.

Horoscop zilnic 4 mai Gemeni

Un regim de viaţă cumpătat este recomandat astăzi pentru atingerea unei stări confort interior. Disensiunile ce pot apare în privinţa banilor le rezolvi mai uşor dacă nu iei decizii pripite.

Horoscop zilnic 4 mai Rac

Îţi este mai uşor să comunici cu persoanele apropiate, în care ai încredere şi vei pune accent mai ales pe sinceritate Nu-ţi lipsesc resursele pentru a-ţi realiza obiectivele propuse însă fii prudent.

Horoscop zilnic 4 mai Leu

Aspectele provocatoare dintre necesităţile tale emoţionale şi ceea ce crezi că ar fi raţional să exprimi te pot bulversa şi predispune la decizii dificil de înţeles pentru ceilalţi.

Horoscop zilnic 4 mai Fecioara

Intuiţia te poate ghida dacă ai încredere şi obţii o anume detaşare emoţională. În relaţia cu partenerul de viaţă, orice demers s-ar putea să nu ofere satisfacţiile scontate. Fii precaut.

Horoscop zilnic 4 mai Balanţă

Imaginea ta contează şi eşti sensibil la felul cum eşti perceput. Concentrează-te pe resursele tale dar şi pe disponibilitatea de a ajuta persoane aflate la nevoie, fiindcă există în jurul tău.

Horoscop zilnic 4 mai Scorpion

Astăzi ești tentat să demarezi un plan ambiţios, de anvergură, care să-ţi revolutioneze stilul de viaţă. Astrele îți recomandă să încerci să nu-ţi asumi riscuri financiare.

Horoscop zilnic 4 mai Săgetător

Dacă îţi propui să te menţii obiectiv, vei vedea în mod diferit situația în care te afli. Faci demersuri să rămâi alături de persoanele care-ţi conferă siguranţă, care sunt oneste şi responsabile.

Horoscop zilnic 4 mai Capricorn

Zona partenerială rămâne şi astăzi centrul tău de atenţie, cu menţiunea că ar fi indicat să te fereşti să intri în conflict cu superiorii sau să iei decizii sub imperiul emoţiilor.

Horoscop zilnic 4 mai Vărsător

Faptul că tinzi să îţi organizezi munca, fiind dispus să urmezi prudent fiecare etapă în dezvoltatea carierei tale, este de bun augur, mai ales că nici detaliile financiare nu sunt trecute cu vederea.

Horoscop zilnic 4 mai Peşti

Ambiţios şi dornic de a ieşi în evidenţă, te dedici trup şi suflet proiectelor din zona socio-profesională, reuşind să te impui şi câştigând admiraţia colegilor. Ai şanse de beneficii materiale nesperate.

×
Subiecte în articol: Horoscop zilnic 4 mai