x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 15 septembrie 2014. Momente bune pentru Scorpioni pentru a-şi achita facuturile, taxele sau pentru a relationa cu instituţiile financiare.

Horoscop zilnic, luni 15 septembrie 2014. Momente bune pentru Scorpioni pentru a-şi achita facuturile, taxele sau pentru a relationa cu instituţiile financiare.

15 Sep 2014   •   03:14
Horoscop zilnic, luni 15 septembrie 2014. Momente bune pentru Scorpioni pentru a-şi achita facuturile, taxele sau pentru a relationa cu instituţiile financiare.
Berbec
Este o zi cu multe discutii, atat cu partenerul de viata, cat si cu persoanele alaturi de care esti implicat in colaborari profesionale. Fii prudent, deoarece este mai dificil sa iti ordonezi in minte ideile si sa le comunici pe intelesul tuturor. De asemenea, calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema de luat in calcul astazi.

Taur
Se pare ca din zona profesionala iti vin bani sau macar informatii pretioase in acest sens. Poate fi vorba despre schimbarea conditiilor de munca si de aici si salarizarea sa aibe de suferit. Sau primesti o suma de bani restanta, de pe urma eforturilor tale depuse la serviciu undeva, candva. Evita cheltuielile nefondate si planurile de investitii.

Gemeni
Este cel mai bine sa te ocupi doar de treburile tale personale, cum ar fi ingrijirea sanatatii, programarea unor activitati pe termen lung la serviciul unde activezi si nu in ultimul rand schimbarea rutinei zilnice. Evita sa te implici astazi in prea multe treburi, pentru ca energia vitala fluctueaza destul de mult si este dificil sa finalizez totul cum iti doresti.

Rac
Debutul saptamanii te predispune la introspectie, meditatie si regandirea planurilor de viitor. Influentat de membrii familiei si de treburile gospodaresti pe care le ai de facut este mai dificil astazi sa te ocupi si de indatoririle de la locul de munca. Indicat este sa iti selectezi prioritatile, dar sa te ocupi numai de cele usoare care necesita efort mental si fizic redus.

Leu
Se contureaza discutii importante cu prietenii sau cu persoanele care iti sustin proiectele socio-profesionale. Posibil sa respingi parerile si sfaturile care vin spre tine. Schimba-ti atitudinea si fii deschis atat mental, cat si sufleteste. Tiparele tale de gandire si comunicare sunt acum bulversate si provocate mult. Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu o lectura amuzanta.

Fecioara
Multa agitatie la serviciu astazi. Sefii te cheama la raport, colegii iti cer ajutorul, iar tu se pare ca te bucuri de tot acest carusel de activitati. Este bine sa iti dozezi eforturile, intrucat sanatatea este deficitara. Ai multe treburi de rutina de facut, atat acasa, cat si la serviciu. Recomandabil este sa le abordezi pe toate cu rabdare, detasare si cu placerea lucrului bine facut.

Balanta

Sunt favorizate dialogurile cu persoanele aflate in strainatate. Este posibil sa prinda contur un plan de calatorie, fie de studii, fie de agrement. Depinde nunai de tine cum gestionezi situatiile in care esti implicat astazi. Spre seara, rafineaza-ti sufletul cu vizitarea unei expozitii de arta, vizionarea unei piese de teatru sau cu o discutie filozofica cu cineva drag.

Scorpion

Sunt momente bune pentru a-ti achita facuturile, taxele sau pentru a relationa cu institutiile financiare. Datorita banilor si bunurilor pe care le administrezi si folosesti impreuna cu altii sunt posibile discutii aprinse. Asta deoarece, unii dintre acestia, consuma sau cheltuie mai mult decat pun la loc. Astfel apare un deficit bugetar pe care trebuie sa-l remediezi mai mult tu.

Sagetator
Tendinta de a te opune la tot ce vine din partea celorlalti este la cote mari. Controleaza-ti reactiile, deoarece risti sa strici relatii bune. Sigur ca ar fi bine sa finalizezi o colaborare sau o relatie cu un partener de viata care deja sunt perimate, insa mai asteapta cateva zile si decide-te abia dupa o analiza profunda a ceea ce doresti sa mai pastrezi in viata ta.

Capricorn
Saptamana incepe cu multa activitate la serviciu. Este bine sa fii atent la tot ce se petrece in sectorul muncii tale, pentru ca fiecare detaliu va crea efecte pe termen lung. Dialogurile cu sefii te pot ajuta, fie sa rezolvi mai usor unele sarcini de lucru, fie sa iti gasesi un alt loc de munca mult mai potrivit tie in aceasta etapa de viata.

Varsator
Relatiile sentimentale iti pot aduce umbre in suflet. Copiii sau persoana iubita, fie nu sunt de acord cu filozofia ta de viata, fie datorita unor persoane aflate in strainatate apar disonante intre tine si cei dragi. Recomandabil este tii cont de parerile sau doleantele celorlalti. Evita implicarea emotionala in discutiile de astazi.

Pesti

Gospodaria si nevoile membrilor familiei sunt temele principale la care ai avea succes astazi. Posibil sa existe discutii contradictorii legate de bugetul casei. Totusi, cu putin efort, bunavointa si deschidere mentala se poate ajunge la un numitor comun cu toata lumea. Dupa-amiaza, pregateste pentru cei dragi o masa festiva, la care sa ii amuzi cu snoave din copilarie.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×