x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Afla CUM alegi husa potrivita pentru telefonul tau

Afla CUM alegi husa potrivita pentru telefonul tau

31 Mai 2018   •   13:40
Afla CUM alegi husa potrivita pentru telefonul tau

Daca ai un telefon nou, atunci clar este vorba de o investitie pe termen lung. Pana la urma, nu schimbi telefonul in fiecare luna, oricat de mult ai astepta noile modele. El este, de asemenea, un mijloc de prezentare a propriei persoane, nu atat in grupul de prieteni, cat mai ales la locul de munca, in relatiile cu clientii si partenerii tai. De aceea, trebuie sa ai grija de aspectul acestuia. Cum nu putem fi mereu atenti, exista sanse mari sa il scapam sau poate chiar sa varsam lichide pe telefon. Iar cel mai usor mod de a-l proteja este cu ajutorul unei huse si a unei folii de protectie pentru ecran.

La telefoane noi, modele noi de huse! Descopera husele pentru Samsung J3 2017!

 

Pentru ca piata de smartphone-uri are o dinamica ridicata, modele noi aparand aproape in fiecare saptamana, producatorii trebuie sa ofera accesorii pentru noile modele de telefoane. Desi Samsung a scos de ceva ani modelul J3, acesta sufera modificari si imbunatatiri in fiecare an. Cel mai nou aparut pe piata este cel din 2017. Daca ai ales sa faci un upgrade si sa achizitionezi acest model de telefon, cu siguranta vei dori sa il protejezi, atat fizic, cat si ca investitie.

Pe langa faptul ca prin folosirea unei huse pentru J3 2017 vei reusi sa ii prelungesti viata telefonului tau, aceasta poate deveni si un accesoriu de fashion. Cine nu se bucura atunci cand are mai multe huse pentru telefon, astfel incat sa ii poata schimba culoarea si sa il asorteze cu stilul vestimentar? Pana si barbatii fac acest lucru. De aceea, pentru ca modelul de telefon mentionat mai sus este unul care sufera imbunatatiri fata de anii precedenti, nici husele nu s-au lasat prea mult asteptate, acestea fiind usor de adaptat, asa cum poti observa si aici https://www.itelmobile.ro/huse-samsung-j3-2017/, unde vei descoperi o gama variata de modele de huse pentru mobilul tau.

Dar pentru a intelege cel mai bine cum sa iti alegi husa pentru telefonul mobil, trebuie sa stii ce avantaje are fiecare material din care sunt fabricate.

Cele mai bune materiale pentru husele de Samsung J3 2017

Carcasa din silicon este foarte flexibila si usor de manevrat, avand spatii decupate pentru camera, butoanele laterale si mufe. Siliconul atenueaza considerabil impactul in cazul unor cazaturi, motiv pentru care au aparut huse de tip 360 grade, adica acele huse care acopera atat spatele, cat si ecranul telefonului. Nu te ingrijora, pentru ca husele din silicon sunt foarte subtiri, asadar telefonul tau nu va avea de suferit la capitolul aspect.

Carcasa pentru Samsung J3 2017 din plastic dur (sau policarbonat) este cautata datorita posibilitatii lor de a fi personalizate. Vei gasi o gama larga de modele pentru acestea.

Husa din TPU este practic un hibrid intre cele doua mentionate anterior, avantajul ei fiind o durata lunga de viata, chiar si pana la 2 ani.

Cea confectionata din piele ecologica este foarte eleganta si poate fi asortata cu usurinta inclusiv celor mai sofisticate tinute. Este usor de inteles de ce acestea sunt si cele mai scumpe, dar si preferatele celor care lucreaza in servicii.

Nou si modern – ai grija de telefonul tau cu o husa pentru Huawei Mate 10 Lite

Telefonul lansat la inceputul anului de catre Huawei este unul pentru bugete medii, dar care are un aspect elegant, mai ales datorita carcasei metalice. In privinta functionalitatilor, se remarca ecranul mare (aceasta impresie fiind indusa de marginile inguste ale ecranului). De aceea, s-ar putea ca aceasta sa fie partea din telefon de care vei avea cea mai mare grija. Poti sa vezi huse pe Itelmobile.ro, magazinul online care comercializeaza accesorii pentru o paleta vasta de modele de telefon.

Un model ideal de husa pentru Mate 10 Lite este husa tip flip cover, aceasta oferind protectie si colturilor telefonului. Desi nu sunt foarte atractive vizual (adauga cativa milimetri telefonului), sunt singurele care vin cu functii suplimentare fata de restul huselor, mai exact port cardul si functia de baterie externa, motiv pentru care sunt inca destul de populare. In plus, vezi partea plina a paharului: vei avea intimitate, vizualizarea ecranului nefiind accesibila tuturor.

Este clar ca, o husa de protectie pentru telefonul tau nu este optionala, ci obligatorie. Industria accesoriilor pentru telefoane s-a dezvoltat in paralel cu industria gadget-urilor, deci vei gasi, cu siguranta, ceea ce cauti si ai nevoie. Fii un proprietar responsabil de smartphone si alege cea mai potrivita solutie pentru telefonul tau!

×