x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jet vs Laser. Ofensiva imprimantelor cu cerneală

Jet vs Laser. Ofensiva imprimantelor cu cerneală

de Alexandru Radescu    |    29 Apr 2014   •   15:14
 Jet vs Laser. Ofensiva imprimantelor cu cerneală

Epson a lansat azi în România noua gamă de imprimante şi scanere ultrarapide WorkForce. Noile imprimante WorkForce A4 sunt concepute pentru a înlocui imprimantele laser din sectorul corporate, oferind costuri de printare şi un consum de energie mai mici decât echipamentele laser din aceeaşi categorie.

Seria WorkForce Pro WF-5000 este concepută pentru cei care vor să reducă costurile operaţionale şi impactul asupra mediului. Imprimantele şi multifuncţionalele A4 din această gamă oferă o reducere cu până la 50% a costurilor de printare pe pagină şi un consum al energiei cu până la 80% mai mic în comparaţie cu imprimantele şi multifuncţionalele laser din aceeaşi categorie. Un set de cartuşe de cerneală permite imprimarea a până la 4.000 de pagini, la viteze de până la 20 de pagini pe minut.

Preţurile noilor imprimante variază între 1.000 şi 2.500 lei.

„Ţintim în perioada următoare sectoarele bancar, medical, juridic, cabinetele de avocatură şi sectorul public, având în vedere volumele mari de printare şi de scanare de care au nevoie”, a declarat azi Alina Silvestru, Specialist Marketing, Epson România şi Bulgaria.

Scaner cu WiFi

Scanerul WorkForce DS-860 şi varianta cu conectare la reţea, DS-860N, oferă viteze de scanare de 65 pagini pe minut sau 130 imagini pe minut pentru scanarea duplex, chiar şi la 300 dpi. O caracterisitcă specială a noilor scanere este avertizarea utilizatorilor în cazul în care scanerul a fost alimentat cu prea multe pagini. Ambele modele sunt ideale pentru medii care necesită capacităţi de scanare rapidă a unor volume mari de documente.

Modelul care se conectează în reţea oferă o interfaţă cu funcţie de scanare prin buton de comandă, permiţând configurarea şi optimizarea unor sarcini predeterminate.

Epson WorkForce DS-560 adaugă conectivitatea Wi-Fi procesului de scanare a documentelor şi beneficiază de o nouă aplicaţie mobilă, permiţând utilizatorilor să scaneze documente şi să le transmită direct către dispozitive mobile.

Preţurile noilor scanere variază între 2.900 şi 7.700 lei.

×