x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Live video Simona Halep, calificata in semifinale turneului de la Miami - VIDEO

Simona Halep, calificata in semifinale turneului de la Miami - VIDEO

02 Apr 2015   •   00:02
Simona Halep, calificata in semifinale turneului de la Miami - VIDEO

Simona Halep a spulberat-o pur si simplu pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului de tenis de la Miami, impunandu-se in doua seturi 6-1, 7-5.

Permanent incurajata din tribune, comentatorii partidei remarcand faptul ca atmosfera a aratat de parca meciul s-ar fi disputat la Bucuresti, Simona a fost determiata, precisa si a controlat autoritar jocul, fortandu-si adversara la sa raspunda la limita posibilitatilor la fiecare minge schimbata peste fileu.
Partida s-a prelungit mai mult decat trebuia gratie tot Simonei, care s-a relaxat prematur dupa ce conducea cu 3-0 in setul doi si i-a permis lui Stephens sa revina in joc, aceasta castigand patru game-uri consecutive, pe fondul cresterii numarului de greseli nefortate ale romancei.


Confruntarea dintre Simona Halep si Serena Williams, amanata la Indian Wells, urmeaza sa se produca vineri dimineata, in jurul orei 4, ora Romaniei, Asteptam un meci mare din partea Simonei, mai ales ca specialistii spun ca este singura ce ii mai poate face fata in acest moment americancei.



×