x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Părinţii Mădălinei Manole vor copilul şi casa din Otopeni

Părinţii Mădălinei Manole vor copilul şi casa din Otopeni

de Mara Raducanu    |    22 Iul 2010   •   00:00
Părinţii Mădălinei Manole vor copilul şi casa din Otopeni
Sursa foto: Alexandru Molovata/Jurnalul Naţional

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, a fost audiat, la sediul Poliţiei Capitalei, de un procuror de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în cazul sinuciderii artistei.



Avocatul Beatrice Cămănescu a spus că acesta nu doreşte să facă nici o declaraţie în legătură cu audierea sa. Părinţii cântăreţei vor totodată să ceară custodia nepoţelului lor, dar şi casa din Otopeni în care cântăreaţa a locuit împreună cu soţul ei, Petru Mircea. Decizia părinţilor Mădălinei Manole vine ca urmare a faptului că aceştia îl consideră pe soţul artistei responsabil moral pentru moartea ei. Potrivit acestora, faptul că Petru Mircea nu a dus-o la psiholog, în condiţiile în care Mădălina era tot mai deprimată, îi determină acum să acţioneze.

Ei sunt supăraţi şi pe faptul că bărbatul ar fi apelat la un presupus vraci ca să o trateze pe cântăreaţă. "Dânşii au spus că sunt în măsură să-şi vadă şi să-şi crească nepotul de acum încolo. Părinţii au spus foarte clar că toate bunurile, tot ce este la Mădălina, tot imperiul Mădălina Manole, sunt făcute de ea înainte de căsătorie", a declarat Beatrice Comăniceanu, citată de Pro TV. Ea a declarat pentru Mediafax că la 27 iulie se va întâlni cu părinţii Mădălinei Manole pentru a demara procedurile juridice în vederea obţinerii tutelei nepotului acestora.
Avocatul Beatrice Comăniceanu a precizat că procesul care va fi pornit în acest sens va avea loc la Judecătoria Buftea, instanţa competentă în acest caz.

×
Subiecte în articol: special observator