x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Marian: “Ce e swingul? Viaţă fără minciună. Prietenii mă invidiază”

Marian: “Ce e swingul? Viaţă fără minciună. Prietenii mă invidiază”

de Alina Turcitu    |    31 Ian 2013   •   21:19

Cuplul care a devenit sincer prin swing. Prima noapte de sex în grup, cadou pentru iubit
Ea, o tânără fină, el – un munte de om cu braţele tatuate. El manager, ea vânzătoare. S-au cunoscut acum doi ani şi de atunci sunt împreună. Se iubeau şi părea să nu le lipsească nimic. Și totuşi, după o vreme, Marian a început să-i înşire Alexandrei fanteziile lui de swinger. Mai practicase, îi plăcuse şi voia din nou. Fata, la început, s-a cam speriat. Auzise ceva cum c-ar exista oameni care fac schimb de parteneri, dar zicea că ei nu i se potriveşte. Și oricum, numai ideea o făcea geloasă. Dar când l-a văzut pe el că-şi doreşte atât de mult, a început să reflecteze mai bine. Până la urmă, de ce nu?, şi-a spus. Avea doar 26 de ani, vârsta distracţiei. Aşa că s-a decis să-i facă iubitului un cadou - o noapte în unicul club de swingeri din Bucureşti. În prima seară a fost timidă, reţinută şi tăcută. Totul în jur o inhiba: cum se atingeau fetele cu bărbaţii lor lângă ele, cum se sărutau toţi patru în văzul lumii şi apoi, după miezul nopţii, cum se luau cu toţii de mână, urcau scările dezbrăcaţi, se aşezau în paturi, pe scaune speciale, după draperii sau direct pe hol şi, pur şi simplu... făceau cu toţii sex unii lângă alţii, transpiraţi, parfumaţi, ţipând, gemând, fără reţineri, fără ruşine, oameni la 60 de ani lângă tineri de 25. După câteva nopţi, ajunsese şi Alexandra ca ei. Acum e profesionistă. O face precis şi calculat. Îşi pune lenjerie de mătase, ruj roşu aprins, pantofi cu toc înalt, zâmbeşte sexy, dansează şi începe să agaţe. E fericită aşa.

“La început eram un pic geloasă când îl vedeam pe Marian cu alte fete lângă mine. Acum nu mai sunt fiindcă am înţeles că e doar sex, iar el mă iubeşte şi nu mi-ar înşela niciodată sentimentele. Aşa că am învăţat doar să ne bucurăm unul pentru altul, fără să ne interzicem nimic. Am ajuns astăzi să mi se pară swingul o chestie normală. Și dacă mi-ar fi spus cineva asta acum doi ani, aş fi zis nu, n-aş accepta niciodată să-mi văd iubitul cu altă femeie”, ne povesteşte Alexandra. Încă locuieşte cu părinţii, dar ei habar n-au cum se distrează fata lor sâmbătă seara. Îşi imaginează că e într-un club obişnuit, aşa că nu-i interzic nimic. Iar ea n-are de gând să le spună vreodată: “Ar fi prea dur pentru ei să afle, fiindcă nu sunt pregătiţi să accepte, iar eu n-aş vrea să-i rănesc degeaba. Știi tu care e concepţia românilor, a aproape tuturor românilor. Vii aici şi faci sex cu mai mulţi bărbaţi, eşti considerată ştii tu cum...”.

Chibzuială de veteran: “De ce să înşeli când poţi să practici swingul?”
Marian se simte atât de înţeles în fanteziile lui, încât s-a decis s-o ia pe Alexandra de nevastă, să-i facă şi copii, iar după aia să continue cu swingul. Nu-şi imagina el c-ar vrea să se însoare atât de curând în seara aceea din 2006 când a fost prima dată la swing. “Eram în Spania într-un club de sex, iar la noi nu prea se auzise de swing. Eram singur şi voiam să agăţ ceva. M-am aşezat la bar cu un mojito şi imediat au început să apară cupluri. Am vorbit cu unii şi cu alţii, iar mie mi-a plăcut atât de mult o spaniolă, încât i-am zis că vreau să fac sex cu ea. Era cu partenerul ei. Am urcat toţi trei la etaj şi acolo s-a întâmplat prima mea noapte de swing. A fost super şi am zis că mai vreau. Cel mai ciudat a fost la Amsterdam, când am văzut 16 oameni făcând sex într-o singură cameră. Toată camera era un pat! Era cu lovituri, mult prea sălbatic pentru mine, aşa că eu doar m-am uitat la ei. M-am plimbat mult prin cluburile occidentale şi am observat că acolo oamenii sunt foarte deschişi la sex. În Anglia majoritatea cluburilor de swing au deja abonaţi. Sunt fel şi fel de motive pentru care oamenii o fac. O femeie rămasă fără soţ de patru ani îmi povestea că, decât să aibă aventuri şi să fie dezamăgită, preferă să frecventeze un club de swing şi să facă sex ocazional cu bărbaţi care îi plac. Țin legătura cu cupluri din Olanda care fac swing de 16 ani, când eu eram copil încă. Și spun că le-a schimbat viaţa fiindcă a dispărut minciuna din cuplu. Altfel, de ce să ne minţim singuri? Majoritatea femeilor înşeală, şi bărbaţii la fel”, zice Marian.

Iar el se simte un om liber că poate să fie cu alte femei chiar în faţa iubitei sale. “Acasă fac dragoste, îmi arăt sentimentele. Aici fac sex, doar mă distrez, asta-i diferenţa. Și apoi, dacă ea Alexandra e fericită când e cu alţii, sunt şi eu fericit pentru ea. Și ce este swingul, de fapt? Libertate. Viaţă fără minciună. Prietenii mă invidiază pentru asta. Ar vrea să aibă şi ei libertatea mea. Eu cred că fiecare bărbat ar dori să poată avea o aventură, iar soţia să ştie şi să accepte asta. Doar că soţia nu acceptă. Și atunci, de ce să înşeli când poţi să practici swingul?”, mai spune. Și este ferm convins că în România foarte multă lume practică swingul, dar puţini recunosc. De ce? Râde: “Fiindcă au trecut prea puţini ani de la Revoluţie”. Iar când vine vorba de sex, românii, crede el, nu c-ar avea atât de multe prejudecăţi, ci mai degrabă ar fi nesinceri. “Nu mă interesează ce zice Biserica. Că suntem perverşi? Păi preoţii nu sunt perverşi? N-ai văzut la televizor câte fac? Eu măcar sunt sincer, îmi place o fată şi vreau să fac sex cu ea, care-i problema?”.
Va urma

×
Subiecte în articol: club swingeri