x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB i-a prelungit contractul unui jucător cu probleme până în 2021

FCSB i-a prelungit contractul unui jucător cu probleme până în 2021

25 Sep 2017   •   21:14
FCSB i-a prelungit contractul unui jucător cu probleme până în 2021

FCSB a anunțat luni că i-a prelungit contractul mijlocașului Lucian Filip, cel mai vechi jucător din lotul roș-albaștrilor.

Chiar în ziua în care acesta a împlinit 27 de ani, Filip a parafat o nouă înțelegere valabilă până la finalul sezonului 2020-2021, anunță pagina oficială de facebook a vicecampioanei. 

"FC Steaua Bucuresti îi urează la mulți ani și multă sănătate lui Lucian Filip, care a împlinit vârsta de 27 de ani.

Clubul nostru îi urează mijlocașului, care și-a prelungit recent contractul până la sfârșitul sezonului 2020-2021, să aibă parte, în continuare, de cât mai multe succese în tricoul ros-albastru!", a fost mesajul postat pe facebook.

Lucian Filip este un produs al Școlii de Fotbal Gică Popescu, fiind cumpărat de FCSB pe când avea 17 ani. Mijlocașul a evoluat la început pentru echipa a doua a clubului, după care a fost împrumutat la Unirea Urziceni, Snagov și Concordia Chiajna.
Filip a debutat pentru prima echipă a roș-albaștrilor în 2012, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, care l-a avut jucător și la Chiajna. În tot acest timp, de când a revenit la FCSB, Filip a suferit mai multe accidentări care l-au ținut departe de gazon pentru mult timp. 

Filip a cucerit trei titluri, o Cupă, două Cupe ale Ligii și o Supercupă.

Sursa Gsp

×
Subiecte în articol: fcsb Lucian Filip