x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern România - Estonia în optimile turneului de calificare la CM

România - Estonia în optimile turneului de calificare la CM

14 Iul 2010   •   00:00
România - Estonia în optimile turneului de calificare la CM
Sursa foto: /Intact Images

Echipa naţională a României la fotbal pe plajă va întâlni reprezentativa Estoniei în optimile de finală ale turneului de calificare la Cupa Mondiale din 2011, informează site-ul oficial al FRF. La tragerea la sorţi, România a fost cap de serie datorită clasării pe primul loc în grupa C a preliminariilor Cupei Mondiale 2011, după cele trei victorii înregistrate în partidele cu Andorra, Slovacia şi Rusia.

Partida selecţionatei de fotbal pe plajă cu Estonia se va disputa, joi, cu începere de la ora 12.15, la Bibione (Italia). Programul complet al optimilor turneului de calificare la CM 2011 este următorul: România - Estonia, Ucraina - Olanda, Grecia - Ungaria, Elveţia - Franţa, Portugalia - Azerbaidjan, Rusia - Turcia, Italia - Polonia, Moldova - Spania.

Pentru a se califica la turneul final al Cupei Mondiale din 2011, care va fi găzduit de Roma, reprezentativa României trebuie să acceadă până în faza semifinalelor. În cazul în care va fi eliminată în sferturile competiţiei, România se mai poate califica dacă va câştiga turneul echipelor care au pierdut în această fază a competiţiei, iar reprezentativa Italiei, participantă la preliminarii deşi este calificată la turneul final, va accede în faza semifinalelor.

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală va avea loc după încheierea meciurilor din faza optimilor.

×
Subiecte în articol: stiri