x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sergiu Buș, convins în 10 minute

Sergiu Buș, convins în 10 minute

de Adi Munteanu    |    17 Iul 2020   •   18:00
Sergiu Buș, convins în 10 minute

FCSB a făcut primul transfer al verii, aducându-l de la Mediaș pe Sergiu Buș pe postul de vârf de atac. Gigi Becali s-a plâns în mai multe rânduri de ineficacitatea lui Adrian Petre și a insistat pentru tânărul care și-a făcut junioratul la CFR Cluj și care, până la 27 de ani, a mai jucat la Sheffield Wednesday și Levski Sofia.  

 

Patronul FCSB-ului a început schimbările radicale la club. Prima mutare a fost achiziționarea fostului internațional de tineret Sergiu Buș și l-a prezentat ca pe o victorie personală față de Dan Petrescu și CFR, care-l doreau și ei pe atacant. Conform obiceiului, Becali l-a ridicat în slăvi pe Buș, i-a lăudat calitățile și i-a stabilit obiectivele pentru sezonul viitor: cel puțin 25 de goluri. Modelul ăsta de a pune presiune pe un jucător încă de la semnătură a atras mereu critici, inclusiv de la foști colaboratori. Ilie Dumitrescu a spus la o emisiune TV că nu este deloc benefic un astfel de mod de a trata un tânăr fotbalist. „Sper să nu-i strice cariera și lui Buș, așa cum a făcut-o și cu alții. Să ne aducem aminte de cum i-a tratat pe Hora și pe Adrian Petre. Nu mai vorbesc de cum s-a purtat cu Raul Rusescu și Adrian Popa după ce tot Gigi Becali le-a făcut statui când au revenit”, a spus Ilie Dumitrescu.

Vintilă, retrogradat la echipa a doua

 Așa cum era de așteptat, Gigi Becali a schimbat și antrenorul pe care promisese în luna septembrie că nu-l va schimba niciodată. Astfel, Bogdan Argeș Vintilă a fost trimis la echipa secundă a FCSB, care evoluează în Liga a 3-a. „Să mai învețe un pic de meserie acolo. Antrenor la echipa mare va fi Toni Petrea până când Pintilii își va lua licența de antrenor. Iar preparator fizic va fi Thomas Neubert, că stăm prost cu forma fizică”, a declarat finanțatorul FCSB când le-a prezentat jucătorilor noul staff tehnic. Obiectivul noii conduceri este la fel ca în fiecare an: titlul de campion și grupele cupelor europene.

 

×