x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tricolorii se vor antrena cu militari ai 'Invictus Team România'

Tricolorii se vor antrena cu militari ai 'Invictus Team România'

27 Aug 2017   •   15:37
Tricolorii se vor antrena cu militari ai 'Invictus Team România'

Echipa naţională de fotbal a României se va antrena duminică cu membri ai 'Invictus Team România', la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia al FRF, informează MApN.

Evenimentul este prilejuit de antrenamentul oficial al echipei naţionale a României, care se va desfăşura înaintea celei de a şaptea partide a Reprezentativei ţării noastre din grupa E de calificare la Campionatul Mondial din Rusia (2018) contra echipei Armeniei.

La finalul "reprizei" sportive, tricolorii şi membrii "Invictus Team România" vor face un schimb simbolic de tricouri - tricolorii vor înmâna reprezentantului "Invictus Team România" un tricou al echipei naţionale cu semnăturile tuturor jucătorilor, iar acesta, la rândul său, va înmâna un tricou al "Invictus Team România", de asemenea, cu semnăturile membrilor echipei.

Evenimentul de duminică reprezintă o continuare a colaborării dintre Ministerul Apărării Naţionale şi Federaţia Română de Fotbal în ultimii trei ani, în baza căreia au fost organizate, în comun, evenimente sportive şi de responsabilizare socială.

România va fi reprezentată, în perioada 23 - 30 septembrie, la "Invictus Games Toronto - 2017", de 15 sportivi, militari răniţi sau invalizi ca urmare a misiunilor în teatrele de operaţii sau în ţară, la şapte discipline sportive - tir cu arcul, atletism, înot, ridicări de greutăţi, canotaj în sală la simulator, volei din şezut şi ciclism. AGERPRES

×