x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Partizan - Steaua, retur de foc! Pedrazzini: Ambele echipe au şanse egale de calificare

Partizan - Steaua, retur de foc! Pedrazzini: Ambele echipe au şanse egale de calificare

05 Aug 2015   •   15:22
Partizan - Steaua, retur de foc! Pedrazzini: Ambele echipe au şanse egale de calificare
Sursa foto: rtv.net

Steaua va juca, în această seară, cu Partizan un meci ce contează pentru 10 milioane de euro și pentru o calificare în play-off-ul Ligii Campionilor.

Revenirea lui Nicușor Stanciu se amînă, deși mijlocașul a făcut deplasarea cu echipa la Belgrad. În locul acestuia va juca Hamroun, scrie gsp.ro.

Echipa probabilă a Stelei: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Toșca - Muniru, Breeveld - Ad. Popa, Hamroun, Chipciu - Tade.

Rezerve: Fl. Niță, Râpă, Guilherme, Tudorie, Vl. Mihalcea, Tahar, G. Iancu.

Citeşte şi Partizan - Steaua. Returul va fi arbitrat de o brigadă maghiară

Pedrazzini: Ambele echipe au şanse egale de calificare

Steaua Bucureşti şi Partizan Belgrad au şanse egale de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor, a estimat Massimo Pedrazzini, antrenorul echipei bucureştene, într-o conferinţă de presă organizată în capitala Serbiei înaintea meciului de miercuri, din manşa secundă a turului 3 preliminar.

La conferinţa de presă a participat şi fundaşul Fernando Varela, care urmează să joace miercuri, deşi nu este complet refăcut.

"Suntem obişnuiţi să jucăm în faţa unor stadioane arhipline. Va fi un meci greu, dar vom juca ce ştim noi şi sperăm să ne calificăm", a spus Varela.

Returul va avea loc astăzi, de la 21.30 ( ora României), la Belgrad. Cele două echipe au remizat în tur, la Bucureşti, scor 1-1.

Sursa: Agerpres

×