x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Liga Campionilor - Steaua forteaza intrarea in grupe

Liga Campionilor - Steaua forteaza intrarea in grupe

de Florin Gongu    |    23 Aug 2005   •   00:00
Liga Campionilor - Steaua forteaza intrarea in grupe

Diseara, la Trondheim, campioana Romaniei va incerca sa obtina calificarea in grupele Ligii Campionilor. Dupa 1-1 la Bucuresti, in meciul tur, trupa lui Oleg Protasov e obligata sa marcheze cel putin o data in Norvegia.

Corespondenta din Trondheim
In aceasta seara, de la ora 21:45, pe Stadionul "Lerkendal" din Trondheim, dupa 1-1 la Bucuresti,campioana Romaniei va incerca sa patrunda in grupele Ligii Campionilor. Partida Rosenborg - Steaua va fi transmisa in direct de TVR 1.

Jucatorii Stelei s-au aratat optimisti in privinta meciului din aceasta seara, capitanul Radoi si fundasul Ogararu declarand ca isi doresc enorm sa asculte imnul Ligii Campionilor in Ghencea. Patronul Gigi Becali a pronosticat ca Steaua va castiga cu 2 sau 3-0.

DETERMINARE. Plecata la ora 11:25 din Bucuresti, delegatia Stelei, din care au facut parte si invitatii conducerii, presedintele Pandurilor, Marin Condescu si Viorel Hrebenciuc, a ajuns la Trondheim in jurul orei 14:30 (ora Romaniei). Aseara, de la ora 20:30, Oleg Protasov a condus antrenamentul oficial, insistand cu pregatirea mijlocasilor si atacantilor. La sedinta de pregatire a participat si Dica, desi el este suspendat. "Suntem constienti ca puteam scoate un rezultat mai bun in meciul tur, dar cred ca am invatat ce este Rosenborg si mergem sa ne luptam, nu avem de ales. Ne vom bate pentru un rezultat bun. Le spun jucatorilor mei sa uite statisticile, suntem o echipa tanara si avem o ocazie mare. Nu va fi usor, trebuie sa marcam si sa nu primim gol", a declarat antrenorul Protasov.

AMORTEALA. La sosire, "ros-albastrii au gasit o vreme surprinzator de calda si insorita, 26 de grade Celsius, dar la aeroport nu au fost asteptati de nici un ziarist norvegian. De la aeroport, romanii au strabatut 32 de km pana la Trondheim, acolo unde jucatorii si staff-ul tehnic au fost cazati la hotelul "Bretania", iar restul delegatiei la "Rainbow". In fosta capitala a Norvegiei, care are aproximativ 150.000 de locuitori, atmosfera este aproape amortita, nimic neaducand aminte ca in aceasta seara se va disputa un meci important. Totusi, sambata si duminica, la CM de barci cu motor au asistat circa 20.000 de spectatori.

FANI. In charter-ul Stelei a calatorit si liderul galeriei, Gheorghe Mustata, cel care in aceasta seara va face jonctiunea cu cei 100 de suporteri care au facut deplasarea de la Bucuresti. Gazdele estimeaza ca la ora meciului pe stadionul Lerkendal se vor afla in jur de 15.000 de spectatori.

Victoras Iacob: "La acesta partida nu conteaza banii!"


Jurnalul National: Victoras, cum va fi in Norvegia?
Victoras Iacob: Rosenborg e o echipa experimentata si ne asteapta un meci greu, dar, daca ne gandim la cum a fost in tur, suntem optimisti.

Cum te-ai integrat la Steaua?
Foarte bine. A contat mult si sprijinul antrenorului Oleg Protasov, care mi-a dat incredere.

Ai fost inlaturat din Giulesti. Care e diferenta dintre Rapid si Steaua?
La Steaua e o alta mentalitate si o conducere formata din oameni deosebiti.

Aveti o prima de 100.000 de dolari..
. Pe cuvant de onoare ca nu conteaza banii. Avem o mare sansa si cand ma gandesc ce echipe putem aduce la Bucuresti ma apuca ameteala. E visul oricarui fotbalist sa joace in grupe si de aceea, la un asemenea meci, nu conteaza banii.

LIGA CAMPIONILOR
Programul de azi
  • AS Monaco - Betis Sevilla (in tur, 0-1)
  • Panathinaikos - Wisla Cracovia (1-3)
  • Udinese - Sporting Lisabona (1-0)
  • FC Thun - Malmo FF (1-0)
  • Partizan Belgrad - Artmedia Bratislava (0-0)
  • Lokomotiv Moscova - Rapid Viena (1-1)
  • Liverpool - TSKA Sofia (3-1)
  • ×
    Subiecte în articol: sport steaua