x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep o va întâlni pe Teliana Pereira în primul tur, la Wimbledon

Simona Halep o va întâlni pe Teliana Pereira în primul tur, la Wimbledon

20 Iun 2014   •   16:12
Simona Halep o va întâlni pe Teliana Pereira în primul tur, la Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, o va întâlni pe brazilianca Teliana Pereira în primul tur al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, care va va debuta luni la All England Club din Londra, anunță Agerpres. Conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri, Halep (22 ani), a treia favorită a competiţiei, figurează pe aceeaşi parte a tabloului cu Serena Williams, liderul clasamentului ATP, şi cu rusoaica Maria Şarapova, care a învins-o pe româncă în ultimele două finale, la Madrid şi Roland Garros.

Adversara din primul tur a campioanei române, Teliana Pereira, are 25 de ani şi ocupă locul 91 în ierarhia tenisului profesionist feminin, iar până acum nu a obţinut niciun titlu WTA. La ediţia din acest an de la Roland Garros, brazilianca s-a oprit în turul 2, aceasta fiind de altfel cel mai bun rezultat obţinut de ea la un turneu de Grand Slam.

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 29 la Wimbledon, o va avea ca adversară în meciul de debut pe americanca Victoria Duval, Alexandra Cadanţu va juca împotriva italiencei Camila Giorgi, Irina Begu o va întâlni pe Virginie Razzano (Franţa), în timp ce Monica Niculescu şi Andreea Mitu (venită din calificări) le vor întâlni în primul tur pe Alison Van Uytvanck (Belgia), respectiv Agnieszka Radwanska (Polonia).

În turneul masculin, singurul reprezentant al României pe tabloul principal, Victor Hănescu, îl va avea ca adversar în partida de debut pe cehul Tomas Berdych (cap de serie nr. 6).

×
Subiecte în articol: simona halep wimbledon