x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Surorile Williams au primit scuze "în scris" din partea președintelui Federației din Rusia

Surorile Williams au primit scuze "în scris" din partea președintelui Federației din Rusia

24 Oct 2014   •   10:00
Surorile Williams au primit scuze "în scris" din partea președintelui Federației din Rusia

Surorile Williams au primit scuze "în scris" din partea președintelui Federației ruse de tenis, Șamil Tarpiscev, a anunțat jucătoarea americană de tenis Serena Williams, în cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore.

"Ne-a prezentat scuze, mie și surorii mele", a declarat Serena după victoria înregistrată în fața canadiencei Eugenie Bouchard. "Scuzele au fost în scris. Nu i-am vorbit", a precizat liderul clasamentului WTA.

Recent, la televiziunea rusă, Tarpiscev a completat fraza realizatorului emisiunii, care vorbea de un meci "în care Șarapova a juca împotriva..." moment în care președintele Federației ruse a adăugat ".. fraților Williams".

Șamil Tarpiscev a primit o amendă de 25.000 dolari (19.600 euro) din partea Asociației jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) pentru această afirmație, considerată "insultătoare". În afara amenzii, oficialul rus a fost suspendat timp de un an din circuitul feminin. Totodată, WTA dorește să-l îndepărteze, tot pentru un an, și de la conducerea Cupei Kremlinului, turneul anual care se desfășoară la Moscova. 

×