x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ambasada Rusiei face glume pe tema războiului civil din Siria pe Twitter

Ambasada Rusiei face glume pe tema războiului civil din Siria pe Twitter

06 Oct 2015   •   18:17
Ambasada Rusiei face glume pe tema războiului civil din Siria pe Twitter

Diplomații ruși continua tradiția nou fondată și distribuie diverse mesaje amuzante prin intermediul conturilor de Twitter în limba engleză, ironizând Statele Unite și aliații.

Potrivit independent.co.uk, reprezentanții Rusiei din Emirate au glumit pe această rețea de socializare, postând o imagine prin care se sugerează că toate grupările care se opun regimului sunt teroriste.

Luni dimineață, Ambasada Rusiei în Emiratele Arabe Unite a postat pe Twitter o poză în care ridiculiza complexitatea războiului civil din Siria într-o tentativă de a discredita eforturile Statelor Unite și ale aliaților care au înarmat forțele non-extremiste antiguvernamentale din această țară.

Între timp, guvernul lui Vladimir Putin a autorizat atacurile aeriene împotriva Isis și a altor grupări de rebeli. Mișcarea a fost criticată de Vest, pentru că intenția reală a rușilor este de a-i oferi sprijin lui Bashar al-Assad.

Regimul lui Assad se face responsabil nu doar pentru torturarea oponenților politici, ci și pentru crimele de război, ucigând mai mulți civili decât Statul Islamic. 



×