x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CHER, prima apariţie LIVE, la un show TV, după un deceniu. Ce reacţii a stârnit pe reţelele de socializare (VIDEO)

CHER, prima apariţie LIVE, la un show TV, după un deceniu. Ce reacţii a stârnit pe reţelele de socializare (VIDEO)

19 Iun 2013   •   13:21
CHER, prima apariţie LIVE, la un show TV, după un deceniu. Ce reacţii a stârnit pe reţelele de socializare (VIDEO)

Cher, în vârstă de 67 de ani, revine LIVE în finala emisiunii "The Voice" din Statele Unite, diva interpretând noul ei single, "Woman's World". Aceasta a fost prima reprezentaţie Cher live în cadrul unui show TV, din ultimul deceniu.

Înainte de a apărea pe scenă, Cher a fost anunţată drept "zeiţa popului" de către prezentatorul Carson Daly. Cântăreaţa şi-a păstrat look-ul specific anilor '80, purtând o geacă de culoare neagră deasupra unui top din plasă care i-a lăsat abdomenul plat la vedere, alături de o fustă scurtă, ciorapi cu portjartier şi cizme negre. Cher a impresionat şi cu peruca pe care a purtat-o, în stil mohawk şi vopsită în mai multe culori.

Juraţii emisiunii "The Voice" au aplaudat-o în picioare, dar reacţiile care apăreau pe Twitter încă din timpul spectacolului nu au fost atât de solidare. "Feţele juraţilor de la The Voice spuneau: 'încearcă să zâmbeşti în timp ce te ghemuieşti de groază şi disconfort' ", a scris pe Twitter unul dintre fanii emisiunii. 

"Mă uit cu atenţie la ecranul televizorului încercând să-mi dau seama exact ce specie de pasăre a murit pe capul lui Cher", a postat altcineva.

"Living Proof: The Farewell Tour", 2002-2005, a fost turneul de despărţire al divei pop. Debutul LIVE al lui Cher a fost în 1966, alături de fostul ei soţ Sonny Bono, la Hollywood Bowl, în Los Angeles.

×