x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DEZVĂLUIRI ULUITOARE! Ce spune un fost comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale despre extratereştri (VIDEO)

DEZVĂLUIRI ULUITOARE! Ce spune un fost comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale despre extratereştri (VIDEO)

04 Mar 2015   •   10:09
DEZVĂLUIRI ULUITOARE! Ce spune un fost comandant al Staţiei Spaţiale Internaţionale despre extratereştri (VIDEO)

În 2005, un astronaut a fost martorul unui eveniment ciudat, o apariție inexplicabilă în spațiu. În urmă cu un an, Leroy Chiao a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre acel incident.

În urmă cu 10 ani, astronautul Leroy Chiao era comandantul Staţiei Spaţiale Internaţionale, el îndeplinind această funcţie timp de 6 luni şi jumătate. În timpul unei ieşiri în spaţiu, alături de cosmonautul Salizhan Saripov, pentru a instala cîteva antene de navigaţie, Chiao a observat ceva ciudat. Cei doi se aflau la 370 de kilometri deasupra Pământului.

"Am văzut lumini care păreau aliniate şi totul era ca un semn, le-am văzut zburând pe lângă noi, a fost foarte ciudat", a declarat Lery pentru  Science Channel.

Saripov nu a văzut luminile, deoarece era întors în direcţia opusă.

În ciuda acestei experiențe, Chiao nu crede în extratereştri, însă nu exclude total existenţa unei forme de viaţă într-un alt loc din Univers.

„Sunt sceptic în legătură cu teoria conform căreia suntem vizitaţi de extratereştri de pe o altă planetă sau dintr-o altă dimensiune, însă nu exclud această posibilitate 100%. Am o minte deschisă şi cred că există și ale forme de viaţă în Univers. Dacă există o formă de viaţă acolo, dacă e mult mai avansată decât noi şi ştie cum să călătorească pe distanţe mari, într-un timp scurt, sau dacă ei pot ajunge dintr-un Univers paralel în Universul nostru, de ce nu apar?”, a mai spus astronautul.




 

×