x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe E oficial! Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în Franţa

E oficial! Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în Franţa

28 Aug 2014   •   17:00
E oficial! Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în Franţa

Frumoşii marilor ecrane, Angelina Jolie şi Brad Pitt, s-au căsătorit sâmbătă în Franţa, anunţă revista People Magazine, citată de presa internaţională.

Cuplul mitic al Hollywood-ului s-a căsătorit într-o micuţă capelă din Chateau Miraval (Var), în cadrul unei ceremonii private, la care au luat parte numai câţiva prieteni şi membri ai familiei, a anunţat revista mondenă, confirmând astfel informaţiile iniţiale difuzate de agenţia Associated Press.

Cei şase copii ai cuplului au fost şi ei prezenţi la ceremonie, a precizat un purtător de cuvânt al cuplului pentru agenţia americană.

Angelina Jolie a fost condusă la altar de cei doi fii mai mari, Maddox şi Pax. Zahara şi Vivienne au împrăştiat petale de flori, în timp ce Shiloh şi Knox au prezentat verighetele, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Cei doi soţi au solicitat hârtia oficială care atestă căsătoria lor, din partea unui judecător din California.

Brad Pitt are 50 de ani, iar Angelina Jolie 39. Cei doi formează unul dintre “cuplurile de aur” ale Hollywood-ului, idila dintre ei înfiripându-se pe platourile de filmare pentru “Mr.&Mrs. Smith”, în 2005. Căsătoria lor a fost subiect de speculaţii ani în şir.
În mai, Angelina Jolie a declarat revistei People că ea şi Brad aşteaptă cel mai bun moment pentru copiii lor, pentru munca lor. Brad Pitt a mai fost căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston. Pentru Angelina Jolie este vorba de cea de-a treia căsătorie, după cele cu Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton.


×