x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gestul unui baieţel înainte de a muri i-a lăsat fără cuvinte pe medici. Ce a făcut micuţul este UIMITOR

Gestul unui baieţel înainte de a muri i-a lăsat fără cuvinte pe medici. Ce a făcut micuţul este UIMITOR

29 Oct 2014   •   09:44
Gestul unui baieţel înainte de a muri i-a lăsat fără cuvinte pe medici. Ce a făcut micuţul este UIMITOR

La doar 11 ani, Liang Yaoyi a făcut un gest uimitor care i-a impresionat atât de tare pe medici încât aceştia au făcut o plecăciune în faţa trupului său.

În urmă cu doi ani, Liang Yaoyi a descoperit că suferă de o boală cruntă: tumoare pe creier. În numai doi ani, boala a pus stăpânire pe trupul lui firav, iar lupta avea să ia sfârşit curând, scrie Huffington Post.

Înainte de a se stinge, băieţelul a rugat-o pe mama sa să-i doneze organele. Liang îşi dorea să poată oferi viaţă altora iar dorinţa sa a devenit reală. "Sunt mulţi oameni care fac lucruri măreţe în lume. Şi vreau şi eu să fiu un copil grozav", i-a spus el. Băeţelul i-a mai spus mamei sale că aşa poate trăi prin intermediul altcuiva. Gestul lui i-a impresionat atât de tare pe medici încât aceştia au făcut o plecăciune în faţa trupului său, după ce acesta a fost declarat decedat. Medicii au prelevat ficatul şi rinichii pe care i-au donat altor doi copii.







×
Subiecte în articol: baietel china